Thumbnail
Ενημέρωση από ΠΣΑΕΠ για αιτήσεις αναπληρωτών

Συνάδερφοι επικοινωνήσαμε σήμερα με το Υπουργείο Παιδείας καθώς και με ορισμένες πρωτοβάθμιες για να διευκρινίσουμε ορισμένα ερωτήματα που μας έχουν κατατεθεί. 

Όποιος αναπληρωτής θέλει να εντάξει νέα προσόντα στον φάκελό του όπως διδακτορικό στην ειδική αγωγή , μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή , σεμινάριο 400 ωρών στην ειδική αγωγή ή επάρκεια braille, μπορεί να τα καταθέσει στην πρωτοβάθμια που διαχειρίζεται τον φάκελό του απο την πρώτη μέρα των αιτήσεων (13/4) και έπειτα. Η αποστολή των απαραίτητων εγγράφων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά , ενώ όπως μας ενημέρωσαν οι πρωτοβάθμιες οι αναπληρωτές που θα τα καταθέσουν αυτοπροσώπως θα πρέπει να τα έχουν και σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα). 

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε πως για την αλλαγή πρωτοβάθμιας διαχείρισης φακέλου θα πρέπει να γίνει αίτηση στον ΟΠΣΥΔ

Η προϋπηρεσία απο τις 1/5/2017 εως και τις 30/4/2018 θα καταχωρηθεί σε μεταγενέστρερη φάση στην ανάρτηση των προσωρινών πινάκων.

Σχετικά με το κουτάκι του δημοσίου υπαλλήλου , απο πέρσι είχαμε εκφράσει τις αντιδράσεις μας , καθώς είχε δημιουργήσει προβλήματα , υπάρχει η πρόθεση φέτος να καταργηθεί (εάν φυσικά ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα).

Σίγουρα μέσα στην διάρκεια των αιτήσεων θα υπάρξουν και άλλα θέματα προς διευκρίνηση τα οποία θα φροντίσουμε να ερμηνευτούν όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Καλούμε τους συναδέρφους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία να επικοινωνήσουν μαζί μας. 

* *

Τα 5 μοριοδοτούμενα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά για εκπαιδευτικούς με ανοικτές αιτήσεις

"Ανέβα" στους πίνακες των αναπληρωτών με 4 μόρια! Ποιο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στα παρέχει μαζί με πρακτική στην Ελλάδα

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideutikoi kinitopoiisi
«Όχι άλλες συγχωνεύσεις – Όχι άλλοι εκπαιδευτικοί λάστιχο»: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στις 30/4
Ανησυχία για τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών – Κινητοποίηση στη ΔΔΕ Δ΄ Αθήνας από την ΕΛΜΕ Ν. Σμύρνης-Καλλιθέας-Μοσχάτου
«Όχι άλλες συγχωνεύσεις – Όχι άλλοι εκπαιδευτικοί λάστιχο»: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στις 30/4