Χειρουργικές μάσκες για τις ανάγκες των φοιτητών Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) που κάνουν κλινική άσκηση παρέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στη διοίκηση του Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας.
«Είμαστε δίπλα στους νέους συναδέλφους που κάνουν την κλινική τους άσκηση και πρέπει να προστατεύουν τόσο τη δική τους υγεία όσο και των νοσηλευόμενων», δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας.
«Μέσα σε λίγα 24ωρα λάβαμε τη θετική απάντηση του ΙΣΘ», ανέφερε ο πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ Αστέριος Καραγιάννης, για το αίτημα χορήγησης των μασκών, προσθέτοντας πως «η συνεργασία της σχολής με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης είναι συνεχής και απρόσκοπτη σε όλες τις περιόδους, αλλά κυρίως σε εποχή πανδημίας και απαγορευτικών μέτρων».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ