theodorikakos
Απευθυνόμενος προς την ΚΕΔΕ ο Τάκης Θεοδωρικάκος ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για τις μάσκες και τις προσλήψεις σχολικών καθαριστριών

Να επισπευσθούν οι διαδικασίες για τις μάσκες και τις προσλήψεις σχολικών καθαριστριών από τους δήμους, ζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε ότι τα 6,2 εκατ. που αποτελούν την α' δόση των χρημάτων για την αγορά μασκών για το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές, δόθηκαν στην ΚΕΔΕ προχθές, Δευτέρα, και ζήτησε ενημέρωση και επιτάχυνση των διαδικασιών, προκειμένου οι Δήμοι να είναι έτοιμοι να διαθέσουν τις μάσκες δωρεάν από την πρώτη ημέρα του σχολικού έτους.

Επίσης, έγινε ενημέρωση για την πορεία της διαδικασίας προσλήψεων του προσωπικού καθαριότητας, προκειμένου τα σχολεία να είναι καθαρά και ασφαλή. Υπενθυμίζεται ότι εφέτος για πρώτη φορά θα προσληφθούν 9.474 υπάλληλοι στον τομέα των σχολικών μονάδων με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ikoniki pragmatikotita
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Τι λένε οι ειδικοί για τη συναισθηματική ανάπτυξη, την αυτοεικόνα και την εξάρτηση από τα παιχνίδια
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!