Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών
Ο ΣΕΠΕ Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας καλεί το Δ.Σ. της ΔΟΕ να πάρει θέση για το ζήτημα σχετικά με «λάθη που γίνονται με τις ανακοινοποιήσεις των κενών», προκαλώντας αναστάτωση στους εκπαιδευτικούς

Αναστάτωση προκαλείται στους εκπαιδευτικούς σύμφωνα με τον ΣΕΠΕ Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς «η Διεύθυνση ΠΕ Ηλείας κάνει συνεχώς λάθη με ανακοινοποιήσεις των κενών, σε μια προσπάθεια να υπηρετήσει απαρέγκλιτα τα χρονοδιαγράμματα του ΥΠΑΙΘ».

Ο ΣΕΠΕ Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας καλεί το Δ.Σ. της ΔΟΕ να πάρει θέση για το ζήτημα και ζητά να προβούν σε άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΙΘ.

Υπενθυμίζεται ότι με εγκύκλιο του Αλέξανδρου Κόπτση, ζητείται από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να ολοκληρώσουν τη διαδικασία τοποθέτησης στα λειτουργικά κενά μέχρι την Τετάρτη 25/8.

Αναλυτικά: 

 

Με εγκύκλιο που υπογράφει ο Γ. Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ ζητείται από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να ολοκληρώσουν τη διαδικασία τοποθέτησης στα λειτουργικά κενά μέχρι την Τετάρτη 25/8!!!  

Κάτω από αυτή την πίεση, γνώριμη πια μετά την περσινή αντίστοιχη χρονική περίοδο, η Διεύθυνση ΠΕ Ηλείας κάνει συνεχώς λάθη με ανακοινοποιήσεις των κενών, σε μια προσπάθεια να υπηρετήσει απαρέγκλιτα τα χρονοδιαγράμματα του ΥΠΑΙΘ, αδιαφορώντας για την τεράστια αναστάτωση που δημιουργεί στους συναδέλφους.

Δίνει τα ίδια κενά για υπεράριθμους και νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πραγματική εικόνα των υπό κάλυψη θέσεων. 

Παράλληλα, απαράδεκτη είναι και η στάση των δοτών αιρετών, οι οποίοι νομιμοποιούν αυτές τις διαδικασίες.

Ο κλάδος παραμένει έρμαιο των ανακοινώσεων  του Διευθυντή Εκπαίδευσης και της «παράνομης» λειτουργίας του ΠΥΣΠΕ, χωρίς να μπορούμε να έχουμε καμία απάντηση σε όσα εύλογα ερωτήματα προκύπτουν, ως αποτέλεσμα ΚΑΙ της απουσίας των νόμιμων αιρετών εκπροσώπων μας από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. 
 
Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να πάρει θέση για το ζήτημα και ζητάμε να προβούν σε άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΙΘ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παπαιωαν
Δρομολογείται ισοτίμηση πτυχίων ΤΕΙ με Πανεπιστημιακά - Όσα ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας
Νέες εξελίξεις: Στο τραπέζι η εξίσωση πτυχίων ΤΕΙ με πανεπιστημιακά
Δρομολογείται ισοτίμηση πτυχίων ΤΕΙ με Πανεπιστημιακά - Όσα ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας
αττικη
Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στην Αττική Οδό - Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στον κόμβο Ηρακλείου

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Αττική Οδό περί τις 21:00 της Τρίτης, λίγο πριν την έξοδο της λεωφόρου Ηρακλείου, στο ρεύμα προς...

Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στην Αττική Οδό - Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στον κόμβο Ηρακλείου