sxoli-ikarwn
Οι προσκαλούμενοι-ες οφείλουν να υποβληθούν σε PCR COVID-19 test που θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48-72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, καλούνται να καταταγούν στο πρώτο έτος της Σχολής Ικάρων (αεροπορική βάση Δεκέλειας Αττικής), οι εισακτέοι και εισακτέες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση που αναρτήθηκε το μεσημέρι στη Διαύγεια (15:34:12 μμ).

Οι προσκαλούμενοι-ες, για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, οφείλουν να υποβληθούν σε PCR COVID-19 test που θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48-72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους. Στη σχετική πρόσκληση επισημαίνεται ότι η ως άνω υποχρέωση ισχύει και για τους επιτυχόντες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Όσοι εκ των ανωτέρω διαγνωσθούν με θετικό PCR COVID-19 test δεν θα παρουσιαστούν στην σχολή, αλλά, αφού την ενημερώσουν σχετικά και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ, παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους λαμβάνοντας περαιτέρω οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Η είσοδος στη Σχολή θα γίνει με αρνητικό PCR COVID-19 test, προστίθεται στην πρόσκληση.

Οι προσκαλούμενοι-ες για κατάταξη θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά που μνημονεύονται στην σχετική προκήρυξη του Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ.

Όσοι εισακτέοι-εισακτέες έχουν ήδη τη στρατιωτική ιδιότητα, με την κατάταξή τους ως μαθητές-τριες, αποβάλουν αυτή και στο εξής θα διέπονται από τις ισχύουσες για τη Σχολή διατάξεις.

Στην πρόσκληση επισυνάπτονται οι πίνακες των εισακτέων με σειρά επιτυχίας ανά κατεύθυνση και κατηγορία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θρανία
Προς ΥΠΑΙΘΑ και Ίδρυμα Ωνάση: οι στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης 10, 11 και 13, το πρόγραμμα "Δράσεις Ενεργού Πολίτη" και τα Ωνάσεια σχολεία
«Δυστυχώς, ήδη άρχισαν να επαληθεύονται οι προβλέψεις όσων αντιλήφθηκαν την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας μέσω των "Ωνάσειων Σχολείων»
Προς ΥΠΑΙΘΑ και Ίδρυμα Ωνάση: οι στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης 10, 11 και 13, το πρόγραμμα "Δράσεις Ενεργού Πολίτη" και τα Ωνάσεια σχολεία
ekpaideutikoi
Erasmus+: Από την Κέρκυρα στην Μπολόνια: Ένα ταξίδι γνώσης και καινοτομίας στην προσχολική εκπαίδευση
Καινοτόμες παιδαγωγικές μέθοδοι στην προσχολική εκπαίδευση – Συμμετοχή του 1ου Νηπιαγωγείου Κέρκυρας σε πρόγραμμα Erasmus+
Erasmus+: Από την Κέρκυρα στην Μπολόνια: Ένα ταξίδι γνώσης και καινοτομίας στην προσχολική εκπαίδευση
tempi
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ασυνεννοησία στο Κέντρο Επιχειρήσεων
Nέο ηχητικό ντοκουμέντο με μητέρα επιζώντα να καλεί στο «112»
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ασυνεννοησία στο Κέντρο Επιχειρήσεων