theodorikakos
George Vitsaras / SOOC
Nα στηρίξει τις παρεμβάσεις τις ΕΛΑΣ στα πανεπιστήμια καλεί ο Τ. Θεοδωρικάκος τον Α. Τσίπρα

Τις παρεμβάσεις τις ΕΛΑΣ στα πανεπιστήμια, καλεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α. Τσίπρα. Παράλληλα, απάντησε σε δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα στην Πολυτεχνειούπολη.

«Δυστυχώς για τον κύριο Τσίπρα, επί των ημερών του, η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα στην φοιτητική εστία του Ζωγράφου αποτελούσαν ζοφερή πραγματικότητα», όπως δήλωσε και συμπλήρωσε πως εκ των υστέρων αναγνωρίζει την ανάγκη για ασφάλεια στα πανεπιστήμια και για παρεμβάσεις της Αστυνομίας στους πανεπιστημιακούς χώρους.

Αναλυτικά η δήλωση του Τ. Θεοδωρικάκου: 

«Δυστυχώς για τον κύριο Τσίπρα, επί των ημερών του, η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα στην φοιτητική εστία του Ζωγράφου αποτελούσαν ζοφερή πραγματικότητα. 

Τώρα, εκ των υστέρων, αναγνωρίζει την ανάγκη για ασφάλεια στα πανεπιστήμια και για παρεμβάσεις της Αστυνομίας στους πανεπιστημιακούς χώρους για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, όπου υπάρχει. Αποκηρύσσοντας, έτσι, το βαρύ ιδεοληπτικό του παρελθόν. 

Τον καλούμε να συνδράμει τις προσπάθειες της κυβέρνησης και της Ελληνικής Αστυνομίας για ασφαλή πανεπιστήμια, επ' ωφελεία των παιδιών μας, των φοιτητών, των καθηγητών, με την αξιοποίηση και του νέου θεσμού των Ομάδων Προστασίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, ιδιαίτερα στους ανοιχτούς και αφύλακτους χώρους των συγκεκριμένων πανεπιστημίων».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοί Τέμπη
Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν την επίθεση των ΜΑΤ στη διαδήλωση για την παιδεία - «Βία αντί για διάλογο»
ΜΑΤ και χημικά κατά διαδηλωτών στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – Ο Α΄ Σύλλογος Αθηνών καταγγέλλει τον αυταρχισμό
Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν την επίθεση των ΜΑΤ στη διαδήλωση για την παιδεία - «Βία αντί για διάλογο»
Προσλήψεις
ΔΥΠΑ: Ανοιχτές πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας σε 120 επιχειρήσεις-Ποιες ειδικότητες ζητούνται
Πάνω από 35 επιχειρήσεις με περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Χαλκίδα στις 5 Απριλίου
ΔΥΠΑ: Ανοιχτές πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας σε 120 επιχειρήσεις-Ποιες ειδικότητες ζητούνται
παδα
Οpenday 2025: Πλημμύρισε με μαθήτριες και μαθητές Λυκείων το ΠΑΔΑ
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο...
Οpenday 2025: Πλημμύρισε με μαθήτριες και μαθητές Λυκείων το ΠΑΔΑ
paideias
ΤΕΦΑΑ: Ξεκινούν οι υγειονομικές εξετάσεις και τα αγωνίσματα – Όλες οι λεπτομέρειες
Υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ - Όλες οι πληροφορίες και οι προθεσμίες
ΤΕΦΑΑ: Ξεκινούν οι υγειονομικές εξετάσεις και τα αγωνίσματα – Όλες οι λεπτομέρειες