Πορεία φοιτητών
INTIME NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Οι φοιτητές καλούν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 9/11

Στην πανελλαδική απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου, θα συμμετέχουν οι φοιτητές Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους. 

Αναλυτικότερα, την ανακοίνωση υπογράφουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μαθηματικού, Φυσικού, Χημικού, Βιολογικού, Γεωλογικού, Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Χωροταξίας, Χημικών Μηχανικών, Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Παιδαγωγικού, Δασολογίας, Εικαστικού του ΑΠΘ, Οι Σχολές Μηχανικών και οι Σχολές Επιστημών Υγείας ΔΙΠΑΕ και ο ο ΣΟΦΕΘ.

«Δεν συμβιβαζόμαστε με την υπάρχουσα κατάσταση. Δεν αποδεχόμαστε την υποβάθμιση των σπουδών και της ζωής μας. Αγωνιζόμαστε για όσα έχουμε ανάγκη για να ζήσουμε όπως μας αξίζει τον 21ο αιώνα. Ενώνουμε τη φωνή μας, με τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους, σε ένα μεγάλο ορμητικό ποτάμι διεκδίκησης», όπως υπογραμμίζουν.

Συμπληρώνουν ακόμη πως «μαζί με τους αγωνιζόμενους εργάτες της Μαλαματίνα, της Alumil, των ντελιβεράδων της e-food, τους εργαζόμενους γονείς μας που ματώνουν για να σπουδάσουμε. Αύριο στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αγωνιστικής ανάτασης».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ikoniki pragmatikotita
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Τι λένε οι ειδικοί για τη συναισθηματική ανάπτυξη, την αυτοεικόνα και την εξάρτηση από τα παιχνίδια
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!