panepistimio-kritis
Ανακοίνωση Πρυτανείας Πανεπιστημίου Κρήτης για τη διπλή ακαδημαϊκή διάκριση για τον καθηγητή Νεκτάριο Ταβερναράκη

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης συγχαίρει τον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης και Πρόεδρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), Νεκτάριο Ταβερναράκη,  για την διπλή ακαδημαϊκή διάκριση της εκλογής του ως  μέλος τόσο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών όσο και της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Γερμανίας.

Σύμφωνα με το καταστατικό της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών, ο ιδιαίτερα τιμητικός  τίτλος του μέλους απονέμεται  στους καλύτερους επιστήμονες της Ευρώπης οι οποίοι έχουν διακριθεί παγκοσμίως για τη συνεισφορά τους στην προαγωγή της επιστήμης και της διεπιστημονικής συνεργασίας. Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών προάγει την επιστημονική αριστεία, την έρευνα αιχμής και την καινοτομία, με γνώμονα την κοινωνική και οικονομική πρόοδο και ανάπτυξη.

Η Εθνική Ακαδημία Επιστημών της Γερμανίας έχει ως στόχο την προώθηση της επιστημονικής και της κοινωνικής ανάπτυξης προς όφελος της ανθρωπότητας. Μέλη της είναι κορυφαίοι επιστήμονες παγκοσμίως, οι οποίοι χαίρουν διεθνούς αναγνώρισης για το επιστημονικό τους έργο και διακρίνονται για τη διεξαγωγή καινοτόμου και υψηλής στάθμης έρευνας.

Ο Νεκτάριος Ταβερναράκης είναι, επίσης, μέλος του Αμερικανικού Οργανισμού για την Προώθηση της Επιστήμης (AAAS), του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μοριακής Βιολογίας (EMBO), της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (EASA), της Academia Europaea, καθώς και Αντεπιστέλλον Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι υπερήφανη που έχει στις τάξεις της ένα μέλος  με τόσο υψηλές διακρίσεις. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
Εκπαιδευτικοί: Η μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές μέσα στον Απρίλιο
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
22_12_17disprosita.jpeg
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές
Αυξήσεις και νέα δεδομένα στους μισθούς για όσους υπηρετούν σε δυσπρόσιτες περιοχές
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές