νηπιαγωγος
ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Αυτό έχει άμεση συνέπεια στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων αυτών που η έναρξη του σχολικού έτους θα τις βρει χωρίς καθόλου εκπαιδευτικούς παράλληλης στήριξης

Στο σημείο να ...κρύβουν τα κενά της παράλληλης στήριξης σε σχολεία, έχουν φτάσει η Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας και του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας, σύμφωνα με αταγγελία του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε Αμαρουσίου!

«Με τις ενέργειές της αυτές η Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία και την ισοπολιτεία περί τοποθετήσεων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, αφού κάποιοι αναπληρωτές που προσλαμβάνονται τώρα θα αναγκαστούν να τοποθετηθούν σε κενά που θα μπορούσαν να καταλάβουν άλλοι συνάδελφοί τους που βρίσκονται πιο πίσω στον πίνακα των αναπληρωτών εφόσον αποκρύπτονται κενά που υπάρχουν και θα καλυφθούν στο μέλλον, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την διοικητική κατάρρευση και διάλυση στην οποία ευρίσκεται η Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας», τονίζει ο σύλλογος.

Ολη η καταγγελία του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ως απαράδεκτη και παράνομη την ενέργεια της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας και του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας σύμφωνα με τις οποίες, μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί πλήρως και με βάση τις δηλώσεις των Διευθυντών – Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων τα κενά παράλληλης στήριξης των σχολικών μονάδων της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας προκειμένου να τα δηλώσουν στις αιτήσεις τοποθέτησής τους οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας.

Είναι απαράδεκτο να αναρτώνται προς κάλυψη τα μισά από τα δηλωθέντα κενά παράλληλης στήριξης σε κάποια σχολεία και νηπιαγωγεία ενώ, ακόμα χειρότερα, για κάποιες σχολικές μονάδες δεν αναρτήθηκαν καθόλου κενά προς κάλυψη ενώ υπήρχαν και είχαν δηλωθεί.

Με τις ενέργειές της αυτές η Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία και την ισοπολιτεία περί τοποθετήσεων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, αφού κάποιοι αναπληρωτές που προσλαμβάνονται τώρα θα αναγκαστούν να τοποθετηθούν σε κενά που θα μπορούσαν να καταλάβουν άλλοι συνάδελφοί τους που βρίσκονται πιο πίσω στον πίνακα των αναπληρωτών εφόσον αποκρύπτονται κενά που υπάρχουν και θα καλυφθούν στο μέλλον, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την διοικητική κατάρρευση και διάλυση στην οποία ευρίσκεται η Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Επιπρόσθετα είναι αδιανόητο να μην εμφανίζονται καθόλου τα κενά παράλληλης στήριξης ορισμένων σχολικών μονάδων της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας, διότι αυτό έχει άμεση συνέπεια στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων αυτών που η έναρξη του σχολικού έτους θα τις βρει χωρίς καθόλου εκπαιδευτικούς παράλληλης στήριξης.

Καλούμε την Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας να αναρτήσει άμεσα όλα τα κενά εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης με βάση τις δηλώσεις των Διευθυντών – Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Καλούμε το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να επιληφθεί του θέματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ikoniki pragmatikotita
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Τι λένε οι ειδικοί για τη συναισθηματική ανάπτυξη, την αυτοεικόνα και την εξάρτηση από τα παιχνίδια
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!