Το Σωματείο Εκπαιδευτικών Δημόσιων ΙΕΚ με σχετική του επιστολή ζητάει συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας Ιωάννα Λυτρίβη και την Γενική Γραμματέα ΕΕΚΔΒΜ Όλγα Καφετζοπούλου, ώστε να συζητηθούν τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτές ΣΑΕΚ.
Αναλυτικά:
Σε συνέχεια του προηγούμενου αιτήματός μας, στις 19/01/2025 με Αρ. Πρωτ. 3/2025, για Συνάντηση μαζί σας με σκοπό τη συζήτηση των Σημαντικών Προβλημάτων που απασχολούν τους Εκπαιδευτές Σ.Α.Ε.Κ., και δεδομένου ότι έως σήμερα δεν έχει καταστεί δυνατόν να οριστεί Συνάντηση μαζί σας παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας, αιτούμαστε την εκ νέου άμεση πραγματοποίηση της δια ζώσης Συνάντησης μαζί σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται και για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως έχουμε ά μ ε σ α αυτή την Συνάντηση μαζί σας για μια ουσιαστική συζήτηση πάνω στα τρία πιο Σημαντικά και Επείγοντα Θέματα που μας αφορούν και τα οποία είναι:
1. Η Αύξηση του Ωρομισθίου των Εκπαιδευτών Σ.Α.Ε.Κ. (το οποίο παραμένει ίδιο από το 2013).
2. Η Άμεση Αναστολή της εφαρμογής των Νέων Οδηγών Κατάρτισης.
3. Η Έγκαιρη Υπογραφή των Συμβάσεών μας και η Έγκαιρη Πληρωμή μας.
Τέλος, ευελπιστούμε να υπάρξει ενημέρωση από την πλευρά σας ως προς τις ενέργειές σας για τα υπόλοιπα θέματα που σας είχαμε θέσει στην προηγούμενη Συνάντησή μας. Όλα τα παραπάνω καθιστούν επιβεβλημένη – έστω και τώρα, στο ξεκίνημα του Εαρινού Εξαμήνου – την πραγματοποίηση αυτής της τόσο σημαντικής Συνάντησης μας!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/02
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση