Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι που απεικονίζει τον Εμμανουήλ Καραλή κοσμεί το προαύλιο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από λίγες μέρες, ο κορυφαίος αθλητής του επί κοντώ έγραψε ιστορία καταφέρνοντας άλμα στα 6,05 μέτρα, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει πλέον εδραιωθεί ως ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ και, όπως αναφέρει το newsbeast.gr, τους τελευταίους μήνες κατάφερε να περάσει το όριο των 6 μέτρων, φτάνοντας για πρώτη φορά στα 6,05 μέτρα.
Η επίδοση αυτή του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Ναντζίνγκ, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει αυτή τη χρονιά ως την καλύτερη στην καριέρα του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ