Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στους αγώνες!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 δικάζεται ο «αγαναχτισμένος» γονιός που στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων και των  μαθητικών  καταλήψεων στα  1ο και 2ο Γυμνάσιο Σάμου τον Οκτώβρη του 2012 επιτέθηκε και χτύπησε 15χρονο μαθητή και στη συνέχεια τη συνάδελφο Μαρία Ξύδη γιατί υπερασπίστηκε το μαθητή.

Οι μαθητές, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι  και όλοι οι Σαμιώτες  αγωνίζονταν την περίοδο εκείνη για το δικαίωμα των μαθητών να μεταφέρονται δωρεάν και με ασφάλεια από και προς το σχολείο τους. Για το δικαίωμα όλων των μαθητών στη Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία, ενάντια στις πολιτικές των ταξικών φραγμών και την ισοπέδωση του δωρεάν σχολείου.

Για να εκδηλώσουμε την συμπαράστασή μας στη συνάδελφο και να απαιτήσουμε την καταδίκη αυτών που δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα των μαθητών, της νεολαίας και του λαού στον αγώνα και την αντίσταση, απεργούμε την Πέμπτη 15-1-2015 με βάση τη διπλή στάση εργασίας που έχει κηρυχθεί (8-11π.μ. από Δ.Σ. ΕΛΜΕ και 11-2 από ΔΣ ΟΛΜΕ μετά από αίτημά μας).

Καλούμε τους συναδέλφους σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια, στη πόλη της Σάμου, στις 9:00 το πρωί.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σάμου

13/1/2015

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό