Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ρεθύμνου

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ρεθύμνης  καλεί  τα διοικητικά συμβούλια των  Συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων του Ρεθύμνου,κ αθώς και αντιπροσωπείες των δεκαπενταμελών συμβουλίων των μαθητικών κοινοτήτων σε συμβολική παράσταση -συμπαράσταση διαμαρτυρίας στο Λύκειο  Ανωγείων, την Δευτέρα,19 Οκτωβρίου και ώρα 12:00μ.μ., σε μία ύστατη προσπάθεια αποκατάστασης της εύρυθμης λειτουργίας των  σχολικών  μονάδων  με την αυτονόητη στελέχωση σε εκπαιδευτικό δυναμικό, που εδώ και τόσο καιρό απουσιάζει.

Η συμβολή όλων μας κρίνεται  απαραίτητη ,καθώς η παιδεία μας αφορά όλους και η έλλειψή της οδηγεί σε παραβατικές συμπεριφορές που κατάφωρα καταδικάζουμε, απ' όπου κι αν προέρχονται.

Μοναδικός τρόπος διεκδίκησης είναι η συλλογική και αλληλέγγυα δράση με γνώμονα την αποκατάσταση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με την πρόσληψη εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης σε όλα τα σχολεία του Νομού Ρεθύμνης.

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ