ΕΛΜΕ Πειραιά

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/10  ΩΡΑ 13:00  (στο συγκρότημα Τζαβέλα  )

Συνάδελφοι,

Η αντιλαϊκή  επίθεση Κυβέρνησης-Ε.Ε.-Κεφαλαίου συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση στο πλαίσιο και του 3ου μνημονίου. Στις μέρες που ζούμε διακυβεύονται ουσιαστικά δικαιώματά μας, όπως η δυνατότητα στην εργασία, η δυνατότητα επιβίωσης, το δικαίωμα στη μόρφωση, στη σύνταξη, στην υγεία.

Υπάρχει η ανάγκη να οργανώσουμε την απάντηση μας, τους αγώνες μας στο νέο κύμα της επίθεσης.

Το  Δ.Σ καλεί όλους τους συναδέλφους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την  ΤΕΤΑΡΤΗ 21/10, ώρα 13:00 στο συγκρότημα  σχολείων στην Τζαβέλα με  θέματα:

• Ενημέρωση, Εισήγηση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, Πλαίσιο διεκδίκησης , Πρόγραμμα δράσης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ Γ.Σ  ΤΕΤΑΡΤΗ 21/10 ΩΡΑ 13:00

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑ  ΣΑΒΒΑΣ                                 ΣΤΑΘΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 22  ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ - ΠΕΙΡΑΙΑ

( Απέναντι από ΗΣΑΠ) ΩΡΑ18:30

Συνάδελφοι,Συναδέλφισσες

Η αντιλαϊκή  επίθεση Κυβέρνησης-Ε.Ε.-Κεφαλαίου συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση. Και το 3ο μνημόνιο, όπως και τα δυο προηγούμενα, υλοποιεί τη βάρβαρη αντιλαϊκή στρατηγική της Ε.Ε., πολιτική στήριξης κι ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του μεγάλου κεφαλαίου με ξεζούμισμα και μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων. Αυτές τις μέρες η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υλοποιώντας το 3ο μνημόνιο, ψήφισε στη βουλή τον πρώτο αντιλαικό  εφαρμοστικό νόμο.

Υπάρχει η ανάγκη να οργανώσουμε την απάντηση μας, τους αγώνες μας, με στόχο την παρεμπόδιση της νέας επίθεσης σφαγιασμού των δικαιωμάτων μας, την κατάργηση των αντεργατικών

και αντιασφαλιστικών νόμων, την κάλυψη των απωλειών που είχαμε την περίοδο της κρίσης και τη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, της ζωής που μας αξίζει.

Η ΕΛΜΕ Πειραιά ανταποκρινόμενη στις αποφάσεις  δεκάδων σωματείων, μετά το κάλεσμα του ΠΑΜΕ, καλεί τους εκπαιδευτικούς στο συλλαλητήριο στις 22 Οκτώβρη στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ στον Πειραιά ( απέναντι από τον ΗΣΑΠ), ΏΡΑ 18:30.

Τα συλλαλητήρια σε κάθε πόλη στις 22 Οκτώβρη μπορεί και πρέπει να αποτελέσουν σταθμό για την κλιμάκωση του αγώνα, για να  μην περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να μας αιφνιδιάσει, να μας βρει απροετοίμαστους, ανήμπορους. Να μην περάσει η μοιρολατρία, η ηττοπάθεια.

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ