Σύλλογος ΠΕ Ικαρίας Φούρνων

Απαντάμε άμεσα, μαζικά, δυναμικά στην πρόκληση του Υπουργείου να αγνοήσει τα πάγια αιτήματα για μαζικούς μόνιμους διορισμούς, κατάργηση του Ν. 3848/10 και σύστημα προσλήψεων με βάση την προϋπηρεσία και την παλαιότητα του πτυχίου και να προτείνει ένα «προσωρινό σύστημα προσλήψεων αναπληρωτών» στη βάση του 3848/10 που, μεταξύ άλλων: υποβαθμίζει μέχρι εξαφάνισης την προϋπηρεσία, βάζει οροφή στη μοριοδότησή της και καταργεί την επιπλέον μοριοδότηση των δυσπρόσιτων σχολείων.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στις 11:30 το πρωί με αιτήματα:

-Να αποσυρθεί η πρόταση –έκτρωμα

- Μαζικοί διορισμοί στην εκπαίδευση

- Μόνιμος διορισμός όλων των αναπληρωτών τώρα

- Κατάργηση του Ν.3848/10

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των μελών του Συλλόγου στην κινητοποίηση κηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 15 Απριλίου (8:00-11:00 για το πρωινό και 13:15-16:15 για το ολοήμερο) συμπληρωματική στην 3ωρη στάση εργασίας (11:00-14:00) που έχει ήδη κηρύξει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ώστε να υπάρχει συνολικά 24ωρη απεργιακή κάλυψη για όλους τους συναδέλφους.

Επίσης, κηρύσσουμε 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (13:15-16:15) για τα ολοήμερα τμήματα την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, ώστε να είναι δυνατή η μετακίνηση των συναδέλφων με το πλοίο για να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Παρασκευής στην Αθήνα.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ-ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                                                                     Η Γραμματέας