Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ (ΜΟΛΑΩΝ)

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που στήριξαν την Αγωνιστική Ριζοσπαστική Παρέμβαση. Σε μια σκληρή αντιπαράθεση που εκφράστηκε στο Σύλλογο των Μολάων για πρώτη φορά με 3 ψηφοδέλτια θεωρούμε ότι ο μεγάλος αριθμός συναδέλφων που ενίσχυσε την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ θέλει να μη αποτελέσει ο Σύλλογος Μολάων σφραγίδα, αλλά να παραμείνει σωματείο μαχητικό ,ανεξάρτητο από το κράτος, τη διοίκηση και κάθε κομματική περιχαράκωση.Δεν αποδέχεται τον παλιό κυβερνητικό συνδικαλισμό της ΠΑΣΚ ούτε τον νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό του ΣΥΡΙΖΑ που συνασπίστηκαν για να κυριαρχήσουν στο Σύλλογο και να σταματήσουν τον αγωνιστικό του προσανατολισμό ενάντια στην πολιτική του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης καθώς και στην αντιπαράθεση στην εφαρμογή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής από την Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ & ΔΕ Πελοποννήσου και τη Δ/νση ΠΕ Λακωνίας.
Δεσμευόμαστε ότι δε θα επιτρέψουμε να απονευρωθεί ο σύλλογος θα είμαστε μπροστά στη μάχη ενάντια στις απολύσεις,στις περικοπές,την εργασιακή επισφάλεια και ερήμωση και ενάντια στα αντιεκπαιδευτικά σχέδια και τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης,ενάντια στις μειώσεις μισθών,τις ιδιωτικοποιήσεις και την κοινωνική καταστροφή.
Δεσμευόμαστε ότι μπροστά στην ολομέτωπη αντιεκπαιδευτική επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα συνεχίσουμε ως αγωνιστικό ριζοσπαστικό ανατρεπτικό ρεύμα εκπαιδευτικών του Συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Γιάννης Ρίτσος Μολάων και δε θα υποστείλουμε τις σημαίες των διεκδικήσεων μας για την απελευθέρωση του λαού από ΕΕ και ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά ότι η μάχη αυτή είναι μάχη της/του κάθε συναδέλφου και πρέπει όλοι μας να την πάρουμε στα χέρια μας μακριά από λογικές ανάθεσης, αδράνειας και αναμονής.

Κατόπιν των αρχαιρεσιών αναδείχτηκαν στο ΔΣ :ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ(ΓΩΓΩ) ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΩΝ.
 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΣ  ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΩΠΟΥ-ΦΟΙΝΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΣΧΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(ΕΥΗ) -ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΩΝ

και στην ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ  ΤΖΟΥΒΑΛΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ