Σύλλογος ΠΕ Ικαρίας Φούρνων

Μαζικούς μόνιμους διορισμούς ως προϋπόθεση για την κάλυψη των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών διεκδίκησαν την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, στο Επαρχείο του Αγίου Κηρύκου το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Ικαρίας-Φούρνων με την κατάθεση σχετικού υπομνήματος.

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Μέρας Πανελλαδικής Δράσης για μαζικούς διορισμούς που κήρυξαν η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών – Ωρομισθίων & ελαστικά εργαζόμενων στην εκπαίδευση και μια σειρά πρωτοβάθμιων σωματείων εκπαιδευτικών ανά την Ελλάδα. Όταν πήγαμε στο Επαρχείο διαπιστώσαμε πως ο Έπαρχος απουσίαζε, παρότι είχαμε επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά, δείχνοντας έτσι αδιαφορία για τα προβλήματα μας και υποδηλώνοντας  την απαξίωσή του για τις κινητοποιήσεις.

Η χτεσινή κινητοποίηση αποτελεί την αρχή μόνο πρωτοβουλιών για τη διεκδίκηση μόνιμων μαζικών διορισμών μέσα από τα σωματεία, τις γενικές συνελεύσεις, γιατί είναι ζήτημα που αφορά όλο το λαό και όχι μόνο τους εκπαιδευτικούς.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ

Ο Πρόεδρος                                      Η Γραμματέας

Κανδήλας Βάιος                         Ευστρατουδάκη Λεμονιά

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση