Του αιρετού Τάσου Μεντάκη

Σας ενημερώνω ότι το  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση  την Πέμπτη 31-08-2017 και ώρα 10π.μ. με θέμα:

«Προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05, ΠΕ08, ΠΕ19-20 και ΠΕ32 της Διεύθυνσης Π.Ε. Πειραιά».

Επίσης:

• Την Παρασκευή 1-9-2017 το πρωί στα γραφεία της Π.Ε. Πειραιά (Καραολή & Δημητρίου 50) πρέπει να συμπληρώσουν αναφορά ανάληψης υπηρεσίας οι συνάδελφοι εκείνοι που έχουν έρθει από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. και όσοι έχουν μείνει στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά.
  • Την Παρασκευή το μεσημέρι το Υπηρεσιακό Συμβούλιο θα κρίνει και θα χαρακτηρίσει τις δηλώσεις των συναδέλφων εκείνων που είναι λειτουργικά υπεράριθμοι.
  • Οι τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων συναδέλφων και όσων βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά θα προηγηθούν.
  • Οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών εκτός και εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά θα συνεξεταστούν.
  • Όλες οι τοποθετήσεις (και αυτών που θα ζητήσουν συμπλήρωση ωραρίου) θα  προηγηθούν των τοποθετήσεων αναπληρωτών. Εξάλλου δεν είναι  αντίθετη στο νόμο η  ικανοποίηση των αιτημάτων των μόνιμων συναδέλφων για βελτίωση θέσης ή για συμπλήρωση ωραρίου πριν την τοποθέτηση  αναπληρωτών (π.χ. συνάδελφος που επιθυμεί να τοποθετηθεί στη Σαλαμίνα, στο Πέραμα ή στη Β΄ Πειραιά να προηγηθεί των αναπληρωτών).

Ο Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Πειραια

Μεντάκης Τάσος

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό