Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελασσόνας εκφράζει τη βαθειά του θλίψη για το θάνατο του Θανάση Γ. Βλαχάβα, συνταξιούχου συναδέλφου εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που «έφυγε» από τη ζωή απρόσμενα και αθόρυβα, ξημέρωμα του Δεκαπενταύγουστου.
Ο Θανάσης Βλαχάβας, με καταγωγή από τη Συκαμινέα Ελασσόνας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, και βέβαια στην εκπαιδευτική «οικογένεια». Για πολλά χρόνια στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης, «από τα χέρια του» πέρασαν εκατοντάδες μαθητές. Ανάμεσα στα Δημοτικά Σχολεία που υπηρέτησε ήταν τα Σχολεία Λουτρού, Ασπροχώματος Ελασσόνας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του εκπαιδευτικού κόσμου της Επαρχίας Ελασσόνας στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα συγγενικά του πρόσωπα ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν το χαμό του δικού τους ανθρώπου.
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ευαγγελία Παπαδοπούλου Αχιλλέας Ζανιάς
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ