Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής: Απεργία–αποχή από όσα σχολεία συνεδρίασαν
Αξιολόγηση: «Συνεχίζουμε αποφασιστικά μέχρι και τη Δευτέρα 1/3, ώστε όλα τα σχολεία του Περιστερίου να συμμετέχουν καθολικά στην απεργία αποχή», σημειώνει η Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής

Αξιολόγηση: Στην απεργίααποχή συμμετέχουν όλα τα σχολεία που συνεδρίασαν έως τώρα, σύμφωνα με την Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Περιστέρι)

«Συνεχίζουμε αποφασιστικά μέχρι και τη Δευτέρα 1/3, ώστε όλα τα σχολεία του Περιστερίου να συμμετέχουν καθολικά στην απεργία αποχή», σημειώνει η ΕΛΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι σειρά σωματείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης γνωστοποιούν μεγάλη συμμετοχή στην απεργία-αποχή τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής:

Χαιρετίζουμε τους συλλόγους διδασκόντων Γυμνασίων, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Ειδικού και Καλλιτεχνικού, ΕΚ, και όλους τους συναδέλφους μας, που με τις μέχρι τώρα συλλογικές αποφάσεις τους τάσσονται κατά της "αξιολόγησης της σχολικής μονάδας" και δηλώνουν συμμετοχή στην απεργία – αποχή της ΟΛΜΕ. Ευχαριστούμε, επίσης, τους συλλόγους διδασκόντων και όσους συναδέλφους συμμετείχαν ατομικά σ’ έναν ευρύ διάλογο που αναπτύχθηκε στις δεκάδες διαδικτυακές ενημερώσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες με μαζική συμμετοχή.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι από τη Δευτέρα 22-2 μέχρι και την Πέμπτη 25-2, με συντριπτική πλειοψηφία ΟΛΑ τα σχολεία που συνεδρίασαν πήραν αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία – αποχή, ενώνοντας τη φωνή τους με τους συναδέλφους των ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ σε όλη την Ελλάδα, που καθημερινά, διαδεχόμενοι ο ένας τον άλλο, δημοσιοποιούν την ηχηρή απάντηση του κλάδου μας ενάντια στους σχεδιασμούς του Υπουργείου  Παιδείας και της Κυβέρνησης, για συρρίκνωση του δημόσιου σχολείου και για χειραγώγηση των εκπαιδευτικών!

Συνεχίζουμε αποφασιστικά μέχρι και τη Δευτέρα 1/3, ώστε ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ να συμμετέχουν ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ!

Το Δ.Σ της Α΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideutikoi_diokseis_dide_peirai
Κείμενο αλληλεγγύης 300 πανεπιστημιακών στις/στους απεργούς εκπαιδευτικούς που διώκονται
Εκφράζουν την πεποίθηση ότι οι εκπαιδευτικοί χρειάζονται στήριξη στην προσπάθειά τους για τη μόρφωση των παιδιών και όχι αυταρχική αντιμετώπιση από...
Κείμενο αλληλεγγύης 300 πανεπιστημιακών στις/στους απεργούς εκπαιδευτικούς που διώκονται
teacher
Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους η επόμενη μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές
Υπολογισμός της μισθοδοσίας από 1η Μαρτίου
Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους η επόμενη μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές
agora ergasias
Στον πάτο της Ευρώπης οι Έλληνες νέοι με πτυχίο: Δεν βρίσκουν θέσεις εργασίας
Μόνο οι απόφοιτοι Λυκείου, μπορούν πιο εύκολα να βρουν δουλειά στην Ελλάδα από ό,τι στην υπόλοιπη Ευρώπη
Στον πάτο της Ευρώπης οι Έλληνες νέοι με πτυχίο: Δεν βρίσκουν θέσεις εργασίας