Παράσταση Διαμαρτυρίας Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης αύριο (17/10)
Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο (17/10) στις 11:00

Η Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με σχετικής της ανακοίνωση καλεί τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην αυριανή συγκέντρωση (17/10) και ώρα 11:00 στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης.

«Την ημέρα αυτή εκδικάζεται στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης η προσφυγή 10 νεοδιόριστων εκπαιδευτικών του 2020 (με τη συνδρομή των Σ.Ε.Π.Ε. της Δυτικής Θεσσαλονίκης) εναντίον της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης και του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ καλεί τους νεοδιόριστους συναδέλφους και όλους τους εκπαιδευτικούς σε συγκέντρωση την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 11π.μ., στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης  (Φράγκων 2).

Την ημέρα αυτή εκδικάζεται στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης η προσφυγή 10 νεοδιόριστων εκπαιδευτικών του 2020 (με τη συνδρομή των Σ.Ε.Π.Ε. της Δυτικής Θεσσαλονίκης) εναντίον της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης και του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., με την οποία ζητείται η άμεση έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης των διορισμένων το 2020 εκπαιδευτικών, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και έπρεπε να έχει γίνει αυτοδίκαια, ήδη από τον Αύγουστο του 2022. Το αίτημα αυτό άλλωστε έγινε δεκτό και από το Διοικητικό Εφετείο Αθήνας που έκρινε παράνομη την ανάκληση των διαπιστωτικών πράξεων των νεοδιόριστων του 2020 στις Δ/νσεις Π.Ε. Δυτικής Αττικής και Α’ Αθήνας.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη συγκέντρωση κηρύσσουμε 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (3 τελευταίες ώρες του διδακτικού ωραρίου).

Απαιτούμε την άμεση μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών του 2020, του 2021 και του 2022!

Η κατηγοριοποίηση - ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου Σχολείου δεν θα περάσει!

αφισα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)