Σύλλογος ΠΕ η Αθηνά

« η Αθηνά »

Koρίνης 20, Γαλάτσι, τηλ-φαξ 210-2912250

13 Νοεμβρίου 2012

Προς : όλες και όλους  τους συναδέλφους- μέλη μας.

Κοιν :  Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε, ΔΟΕ, διαδίκτυο, Α΄ Διεύθυνση Π.Ε Αθήνας,

Περιφ. Διεύθ. Αττικής Π.Ε.

Να σταματήσει τώρα κάθε διαδικασία αξιολόγησης

στα πιλοτικά-πειραματικά σχολεία.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Η Αθηνά»  εκφράζει κατηγορηματικά την αντίθεσή του με το νόμο 3699/11 για τα «πρότυπα/πειραματικά σχολεία» και δηλώνει την αντίθεσή του σε κάθε διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευτικών στα σχολεία αυτά (απόφαση Υπουργού Παιδείας Φ361.22/116672/Δ1), που θα αποτελέσει και πρόκριμα για τη γενικευμένη εφαρμογή της σε όλους τους εκπαιδευτικούς.

Η αξιολόγηση αποτελεί το μηχανισμό απολύσεων, βαθμολογικής και μισθολογικής καθήλωσης, υποταγής και χειραγώγησης των εκπαιδευτικών και διάλυσης του δημόσιου σχολείου και των εργασιακών σχέσεων. Επιπλέον, η σύνδεση της αξιολόγησης με τις υπηρεσιακές μεταβολές και τις τοποθετήσεις οδηγεί στην εργασιακή ομηρία χιλιάδες  εκπαιδευτικούς.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Η Αθηνά»

• Καλεί το Υπουργείο Παιδείας να αποσύρει τώρα κάθε  διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.
  • Καλεί τους συλλόγους διδασκόντων και όλους τους συναδέλφους να αρνηθούν κάθε συμμετοχή στη διαδικασία αξιολόγησης. Το ζήτημα δεν αφορά μόνο τους συναδέλφους των πειραματικών αλλά όλο τον κλάδο. Το εκπαιδευτικό κίνημα πρέπει να αντιδράσει άμεσα, να συντονίσει τη δράση του και να αναχαιτίσει κάθε  διαδικασία αξιολόγησης.

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ