ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»

Αρ.Πρωτ. 102

Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου – Mεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης

Νέα Ιωνία 19/3/2013

Μουταλάσκη 64 Ν. Ιωνία

Προς τα μέλη του

2102812938 – 6972008336

Συλλόγου μας. Toν τύπο

mail : [email protected]

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Ο.Λ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης»,  καταγγέλει τις εκδικητικές απολύσεις στις οποίες προχώρησε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη την Πέμπτη 14 Μαρτίου. Εκφράζουμε  την αλληλεγγύη μας στον αγώνα, ενάντια στην καταχρηστική απόλυση της Στέλλας Μαλθακού, και την απόλυση της συνδικαλίστριας αναπληρώτριας εκπροσώπου των εργαζομένων Γιάννας Σακελλαρίου.

Στόχος των απολύσεων, είναι η παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης και η τρομοκράτηση των εργαζομένων στην επιχείρηση αλλά και ευρύτερα στον χώρο των ΜΜΕ, σε μία περίοδο μαζικών απολύσεων, σφαγιασμού των μισθολογικών αποδοχών, κατάργησης των ΣΣΕ και των εργατικών κατακτήσεων προηγούμενων εποχών.

Η απόλυση της Γιάννας Σακελλαρίου παραβιάζει ένα από τα στοιχειώδη εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα, αυτό της συνδικαλιστικής δράσης. Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στις δύο εργαζόμενες απολυμένες του ΔΟΛ και καλούμε όλους τους αγωνιστές, τους εργαζόμενους και συνδικαλιστές από άλλους χώρους να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, μετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει από τους εργαζόμενους του ΔΟΛ, προκειμένου όχι μόνο να γυρίσουν οι δύο εργαζόμενες στη δουλειά τους, αλλά και να προστατευτεί το αναφαίρετο δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των απολύσεων και απαιτούμε να μπει τέλος στην εργοδοτική τρομοκρατία και να προστατευτεί το αναφαίρετο δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι.

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ