Thumbnail
Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία (1) μόνο αίτηση, επιλέγοντας με σειρά προτεραιότητας μέχρι και όλα τα ΔΙΕΚ της ίδιας Περιφέρειας. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για μία (1) μόνο θέση, είτε αυτή του Διευθυντή Δ.ΙΕΚ είτε αυτή του Υποδιευθυντή και για μία μόνο δομή, είτε τα Δ.ΙΕΚ είτε τα Σ.Δ.Ε. 

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Υποδιευθυντών Δ.Ι.Ε.Κ. θα πρέπει να είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μόνιμοι εκπαιδευτικοί που ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, με πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμο τίτλο σπουδών της ημεδαπής ή της 
αλλοδαπής, με τέσσερα (4) τουλάχιστον χρόνια εκπαιδευτική υπηρεσία (άρθρο 27 του ν. 4186/2013 (ΦΕΚ 193/Α΄) «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΑΙΘ», στο άρθρο 47 του ν. 4264/2014 (ΦΕΚ 118/Α’) και στο άρθρο 42, παρ. 2 του ν. 4403/2016 (ΦΕΚ Α’ 125).
Δεν επιλέγεται ως υποδιευθυντής Δ.Ι.Ε.Κ. εκπαιδευτικός ο οποίος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα με τη ποινή της προσωρινής ή της οριστικής παύσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 109 του Υπαλληλικού Κώδικα Ν. 3528/2007, (Φ.Ε.Κ. Α' 26) ή για τον οποίο συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 8 του ίδιου κώδικα, όπως ισχύει.
Δεν επιλέγεται ως υποδιευθυντής Δ.Ι.Ε.Κ. εκπαιδευτικός του οποίου τα πιστοποιητικά των αντικειμενικών κριτηρίων που προσκομίζονται κατά τη διαδικασία επιλογής είναι πλαστά ή αναληθή με σκοπό την παραπλάνηση της υπηρεσίας και σε βάρος του ασκούνται όλες οι προβλεπόμενες διοικητικές, πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.
Τα ανωτέρω κωλύματα επιλογής θα πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας, όσο και κατά το χρόνο τοποθέτησης από το αρμόδιο όργανο ( Ν. 4250/2014, ΦΕΚ 74/Α’/26-3-2014). 

 

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη για τους υποδιευθυντές ΔΙΕΚ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πολο
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: «Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα polo γυναικών»
«Η Έλενα Ξενάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Αθηνά Δήμητρα Γιαννοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, αποτελούν κίνητρο και έμπνευση για όλους...
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: «Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα polo γυναικών»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιστροφή ενός ενοικίου και 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους (Video)
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα νέα μέτρα οικονομικής στήριξης - Ανακοίνωσε έκτακτο επίδομα σε συνταξιούχους
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιστροφή ενός ενοικίου και 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους (Video)