υππαιδείας
Ενημέρωση για τροποποίηση της προκήρυξης 2ΕΑ/2022 - Νέο μοριοδοτούμενο προσόν στον κλάδο ΠΕ29-Εργασιοθεραπευτών-Εργοθεραπευτών

Τροποποίηση της προκήρυξης 2ΕΑ/2022 (ΑΣΕΠ 24), δημοσιεύτηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και αφορά την προσθήκη πρόσθετου προσόντος για την ένταξη στον κλάδο ΠΕ29-Εργασιοθεραπευτών-Εργοθεραπευτών.

Αναλυτικότερα, η ταυτότητα μέλους του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών (Π.Σ.Ε.), η οποία να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους από την έκδοσή της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 75 του ν. 4461/2017 (Α΄ 38) ή Βεβαίωση εγγραφής στον Π.Σ.Ε. για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά, η οποία ισχύει μέχρι το τέλος του έτους που εκδόθηκε ή Βεβαίωση ανανέωσης εγγραφής στον Π.Σ.Ε. του τρέχοντος έτους.

Το μοριοδοτούμενο προσόν υποβάλλεται στο ΟΠΣΥΔ,  σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην  αριθ. πρωτ. 48779/Ε4/29-4-2022 (ΑΔΑ: ΨΞΣΥ46ΜΤΛΗ-Η60) Πρόσκληση υποψήφιων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) για υποβολή δικαιολογητικών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) του Υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ:

Σας ενημερώνουμε ότι στο ΦΕΚ 27/τ.ΑΣΕΠ/3-5-2022 δημοσιεύθηκε τροποποίηση της προκήρυξης 2ΕΑ/2022 (ΑΣΕΠ 24) που αφορά στην προσθήκη πρόσθετου προσόντος για την ένταξη στον κλάδο ΠΕ29-Εργασιοθεραπευτών-Εργοθεραπευτών ως εξής:

Ταυτότητα μέλους του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών (Π.Σ.Ε.), η οποία να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους από την έκδοσή της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 75 του ν. 4461/2017 (Α΄ 38) ή Βεβαίωση εγγραφής στον Π.Σ.Ε. για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά, η οποία ισχύει μέχρι το τέλος του έτους που εκδόθηκε ή Βεβαίωση ανανέωσης εγγραφής στον Π.Σ.Ε. του τρέχοντος έτους.

Το εν λόγω μοριοδοτούμενο προσόν υποβάλλεται στο ΟΠΣΥΔ σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην  αριθ. πρωτ. 48779/Ε4/29-4-2022 (ΑΔΑ: ΨΞΣΥ46ΜΤΛΗ-Η60) Πρόσκληση υποψήφιων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) για υποβολή δικαιολογητικών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) του Υπουργείου Παιδείας στο πλαίσιο των αριθμ. 1ΕA/2022 και 2ΕA/2022 Προκηρύξεων του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 16/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΝΙΚΗ
Απίστευτο: Θέλουν "Συνήγορο του Μαθητή" για να αντιμετωπίζει "ιδεολήπτες ινστρούχτορες και τον πνευματικό εκφοβισμό" στα σχολεία
Μια μικρή «κατάδυση» στις θέσεις της «Νίκης» για σχολεία
Απίστευτο: Θέλουν "Συνήγορο του Μαθητή" για να αντιμετωπίζει "ιδεολήπτες ινστρούχτορες και τον πνευματικό εκφοβισμό" στα σχολεία
ptde.jpg
7.500 νέοι αναπληρωτές ξεκινούν προγράμματα σε Παν.Πατρών και ΕΛΜΕΠΑ
Τα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και του ΕΛΜΕΠΑ για εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων
7.500 νέοι αναπληρωτές ξεκινούν προγράμματα σε Παν.Πατρών και ΕΛΜΕΠΑ