ypaith
Το Υπουργείο Παιδείας  δημοσίευσε ακόμα μια απόφαση ανάκλησης μόνιμων διορισμών 12 μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ  επειδή δεν παρουσιάστηκαν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών

Συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά οι ανακλήσεις προσλήψεων εκπαιδευτικών που παραιτούνται και δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία, αλλά και οι ανακλήσεις μονίμων διορισμών για τον ίδιο λόγο.

Το Υπουργείο Παιδείας  δημοσίευσε ακόμα μια απόφαση ανάκλησης μόνιμων διορισμών 12 μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ  επειδή δεν παρουσιάστηκαν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.

Οι κακές συνθήκες εργασίας, οι χαμηλοί μισθοί και η αδυναμία εύρεσης στέγης ειδικά στις τουριστικές περιοχές, προκαλούν καθημερινά παραιτήσεις, ενώ δεν είναι λίγοι οι αναπληρωτές που δεν πάνε να αναλάβουν υπηρεσία, παρότι αντιμετωπίζουν ποινές αποκλεισμού για τα επόμενα 2 έτη.

Δείτε την απόφαση με τα ονόματα

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tsoureki
Περίσσεψε πασχαλινό τσουρέκι; Δοκιμάστε αυτές τις τρεις συνταγές για να το μετατρέψετε σε λαχταριστά γλυκά!
Περίσσεψε πασχαλινό τσουρέκι; Δοκιμάστε αυτές τις 3 μοναδικές συνταγές για να το αξιοποιήσετε!
Περίσσεψε πασχαλινό τσουρέκι; Δοκιμάστε αυτές τις τρεις συνταγές για να το μετατρέψετε σε λαχταριστά γλυκά!