ΟΑΕΔ: Νέα παράταση των συμβάσεων για την κοινωφελή εργασία στην υγεία
Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα αφορά σε 4.000 απασχολούμενους σε θέσεις επιστημονικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, καθώς και σε άλλες νευραλγικές ειδικότητες του δημόσιου συστήματος υγείας

Για ακόμη 12 μήνες παρατείνονται οι συμβάσεις όσων εργάζονται μέσω του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας του άρθρου 64 του ν. 4430/2016 (Α' 205)» του ΟΑΕΔ.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Εσωτερικών δημοσιεύθηκε και δίνεται νέα παράταση 12 μήνες στο πρόγραμμα και στις συμβάσεις των ωφελουμένων. Έτσι μετά τη δημοσίευση της σχετικής ΚΥΑ, οι συμβάσεις των ωφελουμένων που λήγουν θα παραταθούν για έναν ακόμη χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα αφορά σε 4.000 απασχολούμενους σε θέσεις επιστημονικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, καθώς και σε άλλες νευραλγικές ειδικότητες του δημόσιου συστήματος υγείας.

Οι ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές των εργαζομένων αντιστοιχούν για την κατηγορία Π.Ε. στα 1.087 ευρώ, για την κατηγορία Τ.Ε. στα 1.032 ευρώ, για την κατηγορία Δ.Ε. στα 853 ευρώ και για την κατηγορία Υ.Ε. στα 775,00 ευρώ, προσαυξανόμενες με τα προβλεπόμενα ανά ειδικότητα επιδόματα (επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, εφημεριών κλπ.).

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις, οι 3.000 από τις 4.000 αντιστοιχούν σε νοσηλευτικό προσωπικό για Γενικά Νοσοκομεία, Γενικά Νοσοκομεία-ΚΥ, Πανεπιστημιακά Γενικά Νοσοκομεία, Διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών, τις Κεντρικές τους Υπηρεσίες, το ΠΕΔΥ και για Κέντρα Υγείας και 700 θέσεις σε διάφορες ειδικότητες. Άλλες 300 θέσεις αφορούν οργανισμούς, εποπτευόμενους από το υπουργείο Υγείας, όπως ο ΕΟΦ, το ΕΚΑΒ, το ΕΚΕΑ, το ΚΕΘΕΑ, ο ΟΚΑΝΑ.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

VOUCHER ΔΥΠΑ 1000 ΕΥΡΩ: Άνοιξε επίσημα η πλατφόρμα - Πώς να ξεκινήσετε και αύριο

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ την Ιούνιο: Ανακοινώθηκε επίσημα Όλη η ύλη εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dikastes-1.jpg
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η κυβέρνηση υποχρεούται να καταβάλει τον 13ο και 14ο μισθό
Καταγγέλλεται η κυβερνητική στάση ως κοινωνική αδικία, σημειώνοντας ότι ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν αποκατασταθεί...
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η κυβέρνηση υποχρεούται να καταβάλει τον 13ο και 14ο μισθό
ntountouka_55_4.jpg
Απεργία 9 Απριλίου - ΟΙΕΛΕ: «Αρνούμαστε να είμαστε το πιο χαμηλά αμειβόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό στην Ε.Ε.»
Η ΟΙΕΛΕ συμμετέχει στην απεργία της 9ης Απριλίου: Δεν αντέχουμε άλλο, τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια γεμάτα, οι τσέπες μας άδειες!
Απεργία 9 Απριλίου - ΟΙΕΛΕ: «Αρνούμαστε να είμαστε το πιο χαμηλά αμειβόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό στην Ε.Ε.»
κυμακης
ΕΛΜΕΠΑ: Ο Καθηγητής Μάνος Κυμάκης μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών (EURASC)
Η επίσημη τελετή υποδοχής του κ. Κυμάκη στην Ακαδημία θα γίνει στη Γενεύη τον Δεκέμβριο του 2025
ΕΛΜΕΠΑ: Ο Καθηγητής Μάνος Κυμάκης μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών (EURASC)