Προσλήψεις ΕΠΟΠ: Αυτά είναι τα προσόντα που ζητούνται για τις 2.900 θέσεις
Ποια είναι τα προσόντα για 2.900 μόνιμες προσλήψεις ΕΠΟΠ- Αναλυτικά το ΦΕΚ

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εξέδωσε νέο ενημερωμένο προσοντολόγιο - κλαδολόγιο αναφορικά με τις ειδικότητες των προσλήψεων που θα καλύψει ο στρατός ξηράς.

Ειδικότερα, για το 2023 αναμένεται η έγκριση για την πρόσληψη 1.460 σπουδαστών στα ΑΣΕΙ (Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα) – ΑΣΣΥ (Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών) και παράλληλα δρομολογούνται οι ενέργειες υποβολής αιτήματος προς το υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη 2.900 ΕΠΟΠ εντός του 2023.

Αναλυτικά το σχέδιο του υπουργείο αφορά στην πρόσληψη 2.900 επαγγελματιών οπλιτών ΕΠΟΠ μέσα στο τρέχον έτος.

Με νέα απόφαση που φέρει την υπογραφή του αρμόδιου υπουργού, Νίκου Παναγιωτόπουλου, καθορίζεται επικαιροποιημένο προσοντολόγιο για ειδικότητες του Στρατού Ξηράς ενόψει νέου κύκλου προσλήψεων στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ την Ιούνιο: Ξεκινούν οι αιτήσεις 29 Απριλίου ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νεκρο
Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Γκλέτσος - Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
Πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Γκλέτσος - Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
feta
Αναλύοντας την ελληνική φέτα: Μοριακή αποκωδικοποίηση της «ταυτότητάς» της
Ερευνητές αποκαλύπτουν τις πρωτεΐνες και τις διατροφικές αξίες της φέτας ΠΟΠ, καθιστώντας τη μοναδική σε διατροφική αξία και προέλευση
Αναλύοντας την ελληνική φέτα: Μοριακή αποκωδικοποίηση της «ταυτότητάς» της