THANOS PAPAIVANNOY ASEP
Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π. από την Τρίτη 30   Ιουλίου 2024 και ώρα 08:00 έως και την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του (www.asep.gr)

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοινώνει την έκδοση και καταχώριση στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. των προσωρινών αποτελεσμάτων των λοιπών κλάδων/ειδικοτήτων της προκήρυξης 3ΓΒ/2023 (Φ.Ε.Κ. 51/13.12.2023/τ.Α.Σ.Ε.Π., 53/20.12.2023/τ. Α.Σ.Ε.Π., 3/17.1.2024/τ. Α.Σ.Ε.Π. & 9/27.2.2024/τ. Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, τεσσάρων χιλιάδων ογδόντα εννέα  (4.089) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (πλην του κλάδου/ειδικότητας ΠΕ Δασολόγων-Ανακοίνωση 28/6/2024) από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού  διαγωνισμού (Β’ Στάδιο) σε φορείς του Δημοσίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4765/2021.

Δείτε στο έγκυρο proson.gr όλες τις λεπτομέρειες

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αρ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

α) οι απορριπτέοι υποψήφιοι, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση και

β) οι υποψήφιοι που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στους πίνακες Διοριστέων και Κατάταξης των ανωτέρω κλάδων/ειδικοτήτων χωρίς ειδική επισήμανση. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π. από την Τρίτη 30   Ιουλίου 2024 και ώρα 08:00 έως και την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του (www.asep.gr), ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες→ Ένσταση.

Για την ένσταση απαιτείται παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας → Φορέας Δημοσίου → Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Οι οριστικοί πίνακες για όλους τους κλάδους/ειδικότητες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Επισημαίνεται, ότι για την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, ελέγχθηκαν τα υποβληθέντα δικαιολογητικά των υποψηφίων, με βάση τα στοιχεία που οι ίδιοι δήλωσαν και σε συσχέτιση με τους κωδικούς θέσεων και τα προσόντα στην προκήρυξη 2Γ/2022.

3ΓΒ/2023 - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΔΩΡΕΑΝ το 1ο Τεστ προσομοίωσης για τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: ΑΛΛΑΞΕ Η ΥΛΗ - Αποκτήστε την εδώ μαζί με ασκήσεις και λύσεις

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών με εξ αποστάσεως πρόγραμμα ΑΜΕΣΑ (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολειο
ΔΠΕ Ηρακλείου: Εντατική προσπάθεια για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας
Ανακοίνωση για όσα συζητήθηκαν σε συνάντηση στο γραφείο του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου
ΔΠΕ Ηρακλείου: Εντατική προσπάθεια για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας
crayons-pencils_molyvia_education_ekpaideusi.jpg
«Ξέχασαν» Σάμο και Ικαρία από τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων ειδικοτήτων Π.Ε!
Εκπαιδευτικοί: Πάγιο αίτημά μας είναι οι μαζικοί διορισμοί έτσι ώστε τα παιδιά μας από την αρχή της σχολικής χρονιάς να έχουν όλους τους απαραίτητους...
«Ξέχασαν» Σάμο και Ικαρία από τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων ειδικοτήτων Π.Ε!