Thumbnail
Ο 81χρονος συνθέτης Τζον Γουίλιαμς επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα γράψει τη μουσική και για το έβδομο επεισόδιο του «Πολέμου των Άστρων».

Ο Τζον Γουίλιαμς γράφει την μουσική στον 7ο «Πόλεμο των Άστρων»

Ο αμερικανός συνθέτης θα εμπνευστεί από την αρχική τριλογία
 
Ο 81χρονος συνθέτης Τζον Γουίλιαμς επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα γράψει τη μουσική και για το έβδομο επεισόδιο του «Πολέμου των Άστρων».
 
Ο θρυλικός αμερικανός δημιουργός συνέθεσε την εμβληματική μουσική της αρχικής τριλογίας, καθώς και τα μουσικά κομμάτια για τρία επόμενα επεισόδια, και όπως ανακοίνωσε θα ξαναπιάσει την μπαγκέτα και για την ηχητική επένδυση της νεότερης συνέχειας του σημαντικότερου  franchise επιστημονικής φαντασίας.
 
Η είδηση ανακοινώθηκε μέσω της πρόεδρου της «LucasFilm», Κάθλιν Κένεντι, σε εκδήλωση θαυμαστών των ταινιών η οποία πραγματοποιήθηκε στο Έσεν της Γερμανίας. Σε ηχογραφημένο μήνυμα, ειδικά για την εκδήλωση, ο Γουίλιαμς ανέφερε ότι θα εμπνευστεί από την αρχική τριλογία για την μουσική της έβδομης ταινίας.
 
Ο Τζον Γουίλιαμς έχει κερδίσει πέντε βραβεία Όσκαρ, έχοντας γράψει τη μουσική για τις ταινίες «Jaws: Τα σαγόνια του καρχαρία», «Χάρι Πότερ», «Στενές επαφές Τρίτου Τύπου», «Σούπερμαν», «ET, ο Εξωγήινος» και για τους «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού».
«Φυσικά και δεν έχω δει το σενάριο, η νέα ιστορία είναι ακόμα άγνωστη σε μένα, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα υπάρχουν κάποιες αναφορές στις υπάρχουσες ιστορίες που γνωρίζουμε,  κάτι που θα οδηγήσει στη χρησιμοποίηση των παλαιότερων μουσικών κομματιών» τόνισε ο συνθέτης.
 
Το έβδομο φιλμ του «Πολέμου των Άστρων» θα σκηνοθετήσει ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στις σκοτεινές αίθουσες το 2015.
 
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γοβ
Νέες υπηρεσίες στο gov.gr wallet: Προς επέκταση της συγκατάθεσης και για ενοικίαση IX, εγγραφή παιδιού σε παιδικό σταθμό
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου  τόνισε ότι σχεδιάζεται να απλοποιηθούν και περισσότερο πολύπλοκες διαδικασίες, όπως η...
Νέες υπηρεσίες στο gov.gr wallet: Προς επέκταση της συγκατάθεσης και για ενοικίαση IX, εγγραφή παιδιού σε παιδικό σταθμό