Thumbnail
Ενα ντοκιμαντέρ για την Αντίσταση στην κατοχή, το Δεκέμβρη του 1944 και τον εμφύλιο, θα παρουσιάσει ο «ΣΚΑΪ». Και το προπαγανδίζει καθημερινά από τις εκπομπές του.

Το έχουμε ξαναγράψει. Το συγκρότημα των ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής Αλαφούζος με μπροστάρηδες τους καλαμαράδες και μαρκουτσοφόρους του,  Πάσχο Μανδραβέλη, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Αρη Πορτοσάλτε, υπηρετεί δουλικά τα συμφέροντα της ντόπιας αστικής τάξης φτάνοντας στο σημείο να προβοκάρει, συκοφαντεί και να χυδαιολογεί κάθε συλλογικότητα και κάθε ενέργεια που αντιπαρατίθεται στα συμφέροντα των αφεντικών της.

Ο Πορτοσάλτε μάλιστα δεν φτάνει που υπερασπίζεται με κάθε τρόπο την ασκούμενη σήμερα δολοφονική για τα λαϊκά στρώματα, ταξική πολιτική προσπαθεί καθημερινά να επιβεβαιώσει στα αφεντικά του ότι ... αξίζει που τσεπώνει τον πλουσιοπάροχο μισθό του, φτάνοντας στο σημείο να κάνει «αυτοκριτική» γιατί ..έμαθε την Ιστορία λάθος αφού την .. διδάχτηκε από το … ΚΚΕ.

Αντιγράφουμε απ’ τον σημερινό «Ριζοσπάστη»:
 

Αμετροέπεια και εμπάθεια

Ενα ντοκιμαντέρ για την Αντίσταση στην κατοχή, το Δεκέμβρη του 1944 και τον εμφύλιο, θα παρουσιάσει ο «ΣΚΑΪ». Και το προπαγανδίζει καθημερινά από τις εκπομπές του.

Στο πλαίσιο όμως επαφής με τους ακροατές του, χτες το πρωί δέχτηκε το ερώτημα από φοιτητή που κάνει το διδακτορικό του στις ΗΠΑ, αν στο ντοκιμαντέρ έχει μιλήσει και εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Τι ήταν να τον ρωτήσει; Αστραψε και βρόντηξε ο ανεκδιήγητος Πορτοσάλτε. Γιατί; Μα γιατί η Ιστορία δεν είναι υπόθεση των κομμάτων αλλά των επιστημόνων! Γιατί μέχρι σήμερα την Ιστορία την έμαθε ο ίδιος από το ΚΚΕ, γι' αυτό και την έμαθε λάθος, ενώ τώρα που ένα Μέσο Ενημέρωσης σαν αυτό του αφεντικού του παρουσιάζει την Ιστορία από τη σκοπιά των αστών, παρουσιάζεται σωστά και άνοιξαν τα μάτια του! Ετσι πρέπει να ανοίξουν και τα μάτια του κόσμου! Που πρέπει να αφήσει στην άκρη την ιστορία που έγραψε το ΚΚΕ! Και στο τέλος «στόλισε» χυδαία και τον ερωτώντα, μέχρι που του είπε να πάει να πιει κανένα ουισκάκι εκεί στις ΗΠΑ!

Τέτοια αθλιότητα αστικής δημοσιογραφίας. Αλλά, αν έχει δίκιο γιατί τέτοια αμετροέπεια και εμπάθεια; Τι φοβάται; Οτι το ψέμα και η διαστρέβλωση της αστικής ιστοριογραφίας δεν μπορούν να κρυφτούν;

Πηγή: Βαθύ Κόκκινο 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ