Thumbnail
"Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά... Μη μου λέτε τίποτα άλλο..." 
Οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στα Μάλγαρα αποφάσισαν να δωρίσουν τους κερατοειδείς τη

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν δύο επεμβάσεις μεταμόσχευσης κερατοειδούς με τα μοσχεύματα που δώρισαν οι συγγενείς της 23χρονης Ειρήνης Τριανταφύλλου, που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στα Μάλγαρα.

"Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά... Μη μου λέτε τίποτα άλλο..." είναι τα λόγια που αποδίδει στην τραγική μητέρα η "Μακεδονία" στο σημερινό της φύλλο.

Αναφέρει επίσης ότι αυτός που προσέγγισε τους υπεύθυνους για να τους ενημερώσει ότι η οικογένεια προτίθεται να εγκρίνει την δωρεά οργάνων ήταν ο αδερφός της αδικοχαμένης κοπέλας.

Ο αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας στο ΑΠΘ, Νικόλαος Ζιάκας, αναφέρει στο ίδιο ρεπορτάζ ότι οι κερατοειδείς της θα μεταμοσχευθούν την Παρασκευή σε δύο νεαρούς άνδρες, έναν 29χρονο από τη Λάρισα κι έναν 30χρονο από το Κιλκίς, που πάσχουν από κερατόκωνο σε προχωρημένη μορφή και βρίσκονται επί έναν χρόνο σε αναμονή για μόσχευμα.

πηγή: patrastimes.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα