Thumbnail
Από πολλαπλά χτυπήματα ο θάνατος του βαρυποινίτη

Τελευταία Ενημέρωση - Βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ

Νέες πληροφορίες με τον ιατροδικαστή πριν λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ να επιβεβαιώνει τον φρικιαστικό βασανισμό του Βαρυποινίτη, ενώ ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων δήλωσε πως υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν στην μεταγωγή του βαρυποινίτη ότι ήταν ήδη χτυπημένος

Ο Ιατροδικαστής αποκάλυψε πως εκτός από τα πολλαπλά κατάγματα απο σπειροειδή ράβδο, στην παλάμη του υπήρχαν σημάδια από ηλεκτροσόκ, τα οποία όπως υπστηρίζει μπορεί και να έγιναν 4 με 5 μέρες μετά πριν πεθάνει.

Επι της ουσίας  ο βαρυποινίτης είχε δεχτεί άγριους βασανισμούς



Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο στο κελί του ο Αλβανός βαρυποινίτης που δολοφόνησε τον υπαρχιφύλακα, όπως μετέδωσε η Δημόσια Τηλεόραση.

Ο Αλβανός είχε μεταφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της ΔΤ, στη Νιγρίτα Σερρών και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Μέσα στο κελί του βαρυποινίτη, στην απομόνωση, υπήρχε κάμερα που κατέγραφε τα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με πληγές από το υπουργείο Δικαιοσύνης, από αυτή φαίνεται ότι ο θάνατός του, οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η κάμερα δείχνει τον Αλβανό δολοφονό, να δυσφορεί μέσα στο κελί του και λίγο αργότερα να ξαπλώνει στο κρεβάτι του. ''Φαίνεται να παίρνει βαθιές ανάσες και το στήθος του πήγαινε πάνω κάτω''.

Από πολλαπλά χτυπήματα ο θάνατος του βαρυποινίτη

Κατάγματα στην περιοχή του στέρνου και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του, έφερε ο βαρυποινίτης Αλβανός Ίλι Καρέλι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί, όπου κρατείτο, στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Αυτό έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit βρέθηκε μια περίεργη κάκωση στην δεξιά παλάμη η οποία προκλήθηκε μεταγενέστρα του χτυπήματος στο στέρνο και η οποία ερευνάται διεξοδικά.

Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Μηνάς Γεωργιάδης και Ελένη Ζαγγελίδου, τα τραύματα αυτά προήλθαν από κάποιο όργανο -κι όχι από χέρια- ενώ προσδιορίζονται χρονικά πριν από περίπου τρία 24ωρα. Παραγγέλθηκαν περαιτέρω ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης
Εκπαιδευτική πολιτική που στρεβλώνει τις σχέσεις και μεταξύ των εκπαιδευτικών και με τα παιδιά, που μαραίνει την όποια ζωντάνια, αλήθεια, αυθορμησία,...
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης