Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο καταδίκασε την εισβολή του Ισραήλ στη Λωρίδα τη Γάζας, λέγοντας ότι το καθεστώς του Τελ Αβίβ διαπράττει γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων. Χαρακτήρισε επίσης τις τελευταίες επιχειρήσεις που στέρησαν τη ζωή από 350 Παλαιστίνιους ως «εξόντωση».
«Η Βενεζουέλα απορρίπτει επίσης τις κυνικές δηλώσεις που προσπαθούν να κακαδικάσουν τις δύο πλευρές εξίσου, όταν είναι σαφές ότι δεν μπορεί ηθικά να συγκριθεί η κατεχόμενη και σφαγμένη Παλαιστίνη, με το κράτος που της έχει επιβληθεί, το Ισραήλ, το οποίο διαθέτει επίσης στρατιωτική υπεροχή και δρα στα όρια του διεθνούς δικαίου», είπε ο Νίκολας Μαδούρο.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας κάλεσε επίσης, τον οργανισμό των Ηνωμένων εθνών σε έκτακτη σύσκεψη ώστε να καταδικάσει το Ισραηλινό καθεστώς για τις αγριότητες και τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού στην Γάζα.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, ο οποίος καταδίκασε την Ισραηλινή εισβολή στη Γάζα, λέγοντας ότι πρέπει να αναληφθεί άμεσα δράση για «τον τερματισμό της γενοκτονίας που το Ισραήλ διεξάγει στην Παλαιστίνη».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ