Thumbnail
Δεν θα πιστέψετε ποια είναι πρώτη

Το Forbes έφτιαξε μία λίστα όπου παρουσιάζει τις 10 χώρες με την ταχύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο. Σε μία εποχή που το Ίντερνετ είναι κάτι που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και είναι συμφοιτο με την ζωή και καθημερινότητά μας, πάμε να δούμε ποιες χώρες "μπαινουν" σε αυτό πιο γρήγορα.

Κάποιες θα τις έχετε σίγουρα σκεφτεί, κάποιες άλλες όμως θα σας κάνουν εντύπωση, όπως έκαναν και σε εμάς όταν πρωτοείδαμε την λίστα

10. Φιλανδία

 

Τη περασμένη χρονιά η ταχύτητα του Ίντερνετ έφτασε στα 7.1 Mbps ανά δευτερόλεπτο, ξεπερνώντας αυτή του 2013 που είχε υπολογιστεί στα 7.7 Mbps, σύμφωνα με την Akamai.

9. Σουηδία

 

Φαίνεται ότι οι βορειοευρωπαίοι είναι ασταμάτητοι και αυτό γιατί στη Σουηδία η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο για το 2014 αυξήθηκε κατά 29% από το προηγούμενο έτος. Τη περασμένη χρονιά η μέση ταχύτητα σύνδεσης στο Ιντερνέτ ήταν 7.3 Mbps, έναντι 8.3 Mbps του 2013.

8. ΗΠΑ

 

Οι ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια έχουν βαλθεί να βελτιώσουν στο μέγιστό τη σύνδεση στο διαδίκτυο, για αυτό και η ταχύτητα αυξάνεται συνεχώς, μάλιστα τη περασμένη χρονιά η ταχύτητα έφτασε στα 8.6 Mbps.

7. Τσεχία

 

Οι Τσέχοι φαίνεται ότι απολαμβάνουν μεγάλες ταχύτητες κατά τη σύνδεσή τους στο Ιντερνέτ. Φαίνεται πως η χώρα είχε ταχύτατη σύνδεση, ήδη από το 2012, όταν η ταχύτητα έφτανε στα 8.1 Mbps και σήμερα φτάνει στα 9.6 Mbps.

6.Ολλανδία

 

Η Ολλανδία έχει μια από τις ταχύτερες συνδέσεις στο διαδίκτυο, αφού το περασμένο έτος η ταχύτητα σύνδεσης υπολογίζεται ότι έφτασε στα 9.6 Mbps.

5. Ελβετία

 

Η χώρα είχε μέση ταχύτητα σύνδεσή στο διαδίκτυο 8.7 Mbps από το 2011, ταχύτητα που φαίνεται να έχει βελτιωθεί σημαντικά, αφού την περασμένη χρονιά έφτασε τα 10.06 Mbps.

4. Λετονία

 

Η ταχύτητα σύνδεσης των Λετoνών στο διαδίκτυο είναι αρκετά υψηλή αφού υπολογίζεται στα 9.8 Mbps.

3. Χονγκ Γκονγκ

 

Το Χονγκ Γκονγκ είναι μια από τις χώρες με τις ταχύτερες συνδέσεις στο διαδίκτυο, αφού η μέση ταχύτητα σύνδεσης υπολογίζεται στα 9.3 Mbps.

2. Ιαπωνία

 

Η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο στη Ιαπωνία ήταν πάντα υψηλή, αφού ήδη από το 2011 οι πολίτες απολάμβαναν ταχύτητες που έφταναν τα 10.8 Mbps ανά δευτερόλεπτο. Την περασμένη χρονιά η ταχύτητα σύνδεσης αυξήθηκε φτάνοντας τα 11.6 Mbps.

1. Νότια Κορέα

 

την κορυφή της λίστας των χωρών με το ταχύτερο ίντερνετ καταλαμβάνει η Νότιος Κορέα, η τεχνολογία της οποίας της επιτρέπει να εκτοξεύει τη ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο στα ύψη, αφού η μέση ταχύτητα υπολογίζεται στα 14 Mbps.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikos
Εκπαιδευτικοί: Καταγγελία για Διευθυντή Π.Ε Β’ Αθήνας – «Αποφεύγει την συνάντησή μας»
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Διευθυντής Π. Ε. Β΄ Αθήνας αρνείται και αποφεύγει να συναντήσει τα Δ. Σ. των πρωτοβάθμιων σωματείων»
Εκπαιδευτικοί: Καταγγελία για Διευθυντή Π.Ε Β’ Αθήνας – «Αποφεύγει την συνάντησή μας»
Μητσοτάκης στο Μαξίμου
Κ. Μητσοτάκης για ΑΣΕΠ: Έρχονται παρεμβάσεις για την επιτάχυνση προσλήψεων στο Δημόσιο
«Σκοπός μας τώρα είναι η επιτάχυνση και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι πρωτοβουλίες μας...»
Κ. Μητσοτάκης για ΑΣΕΠ: Έρχονται παρεμβάσεις για την επιτάχυνση προσλήψεων στο Δημόσιο