Thumbnail
Βίκυ Σταμάτη

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου δεν προχωρήσεε τελικά στις "σημαντικές καταγγελίες" γύρω από μίζες.Σύμφωνα πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη ολοκλήρωσε χθες την πεντάωρη κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ.Στην πεντάωρη κατάθεση της ενώπιον του εισαγγελέα Πεπόνη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φέρεται να αναφέρθηκε κυρίως στην απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή μετά την απόρριψη του πέμπτου αιτήματος αποφυλάκισης της. 

Η  Βίκυ Σταμάτη αναφέρθηκε σε δυο πολιτικά πρόσωπα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, δίχως όμως να κάνει λόγο για χρηματισμό. Σύμφωνα με το περιβάλλον Σταμάτη, τα πρόσωπα αυτά "επιβουλεύονται το μέλλον της ίδιας και του συζύγου της".

Όπως έλεγε αρμόδια πηγή, "για μίζες δεν είπε τίποτα, ούτε φυσικά ενοχοποίησε τον εαυτό της ή τον σύζυγό της", αφού προφανώς παρέμεινε πιστή στη θέση της πως είναι αθώα και η ίδια και ο σύζυγός της .

Η κ.Σταμάτη φέρεται να ανέφερε ενώπιον του εισαγγελέα, κυρίως στις συνθήκες που την οδήγησαν στην απόδραση από το Δρομοκαΐτειο, χαρακτηρίζοντας ως κίνητρο την απόρριψη και της πέμπτης αίτησης αποφυλάκισης της.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της Φραγκίσκο Ραγκούση η κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη προκειμένου να αξιολογηθεί. Στη συνέχεια η κατάθεση -αν κριθεί απαραίτητο- θα διαβιβαστεί στο Εφετείο όπου γίνεται, σε δεύτερο βαθμό, η  δίκη των εξοπλιστικών στην οποία εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο είναι κατηγορούμενη και  η Βίκυ Σταμάτη.
 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

portosalte.jpg
Άρης Πορτοσάλτε: «Τελειώνουμε με Μητσοτάκη και πάμε στη Διαμαντοπούλου»
«Δεν λέω για συνεργασίες για να μην μπερδευόμαστε. Τελειώνουμε με τον ένα και πιάνουμε κάτι άλλο» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε
Άρης Πορτοσάλτε: «Τελειώνουμε με Μητσοτάκη και πάμε στη Διαμαντοπούλου»