Thumbnail
Ρόδος

Φρίκη προκαλεί στην Ρόδο και σε όλη την Ελλάδα η υπόθεση της αποπλάνησης και της σεξουαλικής κακοποίησης μιας 7χρονης από την μητέρα, την θεία, την γιαγιά και τον παππούς της

Για βιασμό και η αποπλάνηση του μικρού κοριτσιού ζήτησε να ενοχοποιηθούν τρεις εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων ο εισαγγελέας ζήτησε χθες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω. Άμεση συνέργεια στις πράξεις αυτές τον παππού της, την μητέρα της, την θεία της και την γιαγιά της.

Όπως αναφέρεται, συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι ο παππούς, η μητέρα και η θεία της ανήλικης και να απαλλαγεί από την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε αποπλάνηση η γιαγιά.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr το δικαστήριο αναμένεται αν εκδώσει την απόφαση την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ την μήνυση υπέβαλλε ο πατέρας της μικρής που είχε παρατηρήσει την παράξενη συμπεριφορά της μικρής.

Ο πατέρας και η μητέρα του κοριτσιού είχαν χωρίσει, με τη μητέρα να έχει την επιμέλειά του. Από τις καταθέσεις του κοριτσιού προκύπτει πως το παιδί είχε πέσει κατ' εξακολούθηση θύμα βιασμού και πως την νάρκωναν προκειμένου να την ακινητοποιήσουν.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ η παιδοψυχολόγος που παρακολουθούσε την 7χρονη είχε παρατηρήσει την περίεργη σχέση μητέρας και παιδιού.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι οι καταθέσεις της ανήλικης είναι αποτέλεσμα επηρεασμού από τον πατέρα και τους γονείς του με τους οποίους υπάρχει μεγάλη ένταση λόγω του χωρισμού. Και ότι με αυτό τον τρόπο πέτυχαν την αφαίρεση της επιμέλειας από την μητέρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα