Thumbnail
Νέα φιλοσοφία

Σε μεγάλες αλλαγές, αλλά και αναβάθμιση των υπηρεσιών e-mail προχωρά η Yahoo, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, αλλαγές που αφορούν όλες τις πλατφόρμες (desktop, Android και iOS).

Το περιβάλλον χρήσης είναι αρκετά ανανεωμένο, ενώ δίνεται η δυνατότητα προσθήκης πολλαπλών λογαριασμών, ακόμη και από άλλες υπηρεσίες email, ενώ καταργεί και τα passwords!

Ο εκάστοτε χρήστης, λοιπόν, συνδέει τον λογαριασμό Yahoo με το smartphone του μέσω του αριθμού τηλεφώνου και, όταν χρειαστεί να συνδεθεί στον λογαριασμό του, είτε στο desktop είτε στη φορητή συσκευή, η εταιρεία στέλνει απλά μια ειδοποίηση για αποδοχή ή απόρριψη της εισόδου.

Η χρήση της λειτουργίας Account Key δεν θα είναι υποχρεωτική, όμως η Yahoo προτίθεται να την εφαρμόσει και στις άλλες υπηρεσίες της.

Όσον αφορά τους πολλαπλούς λογαριασμούς, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα προσθήκης λογαριασμών Hotmail, Outlook και AOL Mail στην εφαρμογή Yahoo Mail με συγχρονισμό των mailboxes. Αποκλείεται, όμως, υποστήριξη λογαριασμών Gmail.

Οι νέες mobile εφαρμογές για συσκευές iOS και Android, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες στα αντίστοιχα καταστήματα (Google Play Link / App Store Link), θα έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με κοινωνικά δίκτυα για αυτόματη λήψη φωτογραφιών που θα μπορεί να ορίζει ο χρήστης ως εικόνα προφίλ, δυνατότητα διαχείρισης με χειρονομίες και βελτιωμένη λειτουργία αναζήτησης που καλύπτει συνολικά όλα τα emails από όλα τα συνδεδεμένα mailboxes των διαφόρων λογαριασμών.

Δείτε τα βίντεο:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σχολείο - Μάθημα
Αξιολόγηση: «Αδιανόητο! Παύουν από τα καθήκοντά της προϊσταμένη Ειδικού Νηπιαγωγείου»
Αξιολόγηση: «Παράνομη η πράξη του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» - Τι καταγγέλλουν οι εκπαιδευτικοί
Αξιολόγηση: «Αδιανόητο! Παύουν από τα καθήκοντά της προϊσταμένη Ειδικού Νηπιαγωγείου»