Thumbnail
Στην Ομόνοια

Τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο του Σαββάτου ενάντια στον νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο εξήγγειλε με σημερινή της ανακοίνωση η ΓΣΕΕ. 

Συγκεκριμένα στο σχετικό Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε αναφέρεται:

"Η ΓΣΕΕ απαντώντας στις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές που υλοποιούνται με μεθοδεύσεις και τεχνάσματα, συγκαλεί την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 8.30 π.μ στο ξενοδοχείο PARK το Γενικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας.

Στο Γενικό της Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας (μίνι συνέδριο), με τη συμμετοχή όλων των προέδρων των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, θα δώσουμε την αγωνιστική και απεργιακή απάντηση στο «τέρας» του ασφαλιστικού που η κυβέρνηση βαφτίζει μεταρρύθμιση.

Η Κυβέρνηση με ένα δραματοποιημένο – θεατρικό σκηνικό δήθεν διαπραγμάτευσης και  με υπόγειες διαρροές και προσωπικές επιθέσεις σε βάρος των εκπροσώπων των εργαζομένων, επιχειρεί να επιμερίσει και να μεταθέσει τις ευθύνες.

Οι εργαζόμενοι όμως και οι θεσμικοί τους εκπρόσωποι, σε αντίθεση με την κυβέρνηση, και μνήμη έχουν και θέληση να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Για τη ΓΣΕΕ η συνέχιση του αγώνα είναι μονόδρομος!

Συμμετέχουμε μαζί με την ΑΔΕΔΥ στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 12.00 και συγκεντρωνόμαστε στην Πλατεία Ομονοίας.

Το επόμενο διάστημα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ και αποφασίζουμε Ενωτικά και Αγωνιστικά για την Προστασία της Κοινωνικής Ασφάλισης και των δικαιωμάτων μας!"

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPA metaptixiaka
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
  Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30)
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος