Thumbnail
H  σχετική εγκύκλιος είναι αναρτημένη στους πίνακες ανακοινώσεων 

Από  το  Υπουργείο  Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων ανακοινώνεται  ότι:

Οι υποψήφιοι  με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες ,  ( μαθητές τελευταίας τάξης και απόφοιτοι )  που επιθυμούν να συμμετάσχουν με το ΠΑΛΑΙΟ ή το ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις 2016 ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ για εισαγωγή στις σχολές ή τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους σχετική Αίτηση – Δήλωση  από 11 έως 29 Φεβρουαρίου 2016.

Έως την  29η Φεβρουαρίου 2016, οι παραπάνω υποψήφιοι, πρέπει με αίτησή τους να υποβάλουν και τις γνωματεύσεις που χορηγούνται από τις Υγειονομικές Επιτροπές, τα ΚΕΔΔΥ ή τα Ιατροπαιδαγωγικά Κέντρα, οι οποίες καθορίζουν και τον τρόπο εξέτασής των. (Προφορικός ή γραπτός). Η αίτηση με τις γνωματεύσεις υποβάλλεται στο ίδιο ΓΕΛ  ή ΕΠΑ.Λ, που υπέβαλαν την Αίτηση –Δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2016.

Μόνο η γνωμάτευση από τη Δευτεροβάθμια Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης ( ΕΔΕΑ )  που εδρεύει σε κάθε Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, μπορεί να κατατεθεί έως τέλος Μαρτίου 2016.

Επειδή η προθεσμία είναι αποκλειστική και οι συνέπειες για τους υποψηφίους από την μη εμπρόθεσμη υποβολή των γνωματεύσεων  είναι καθοριστικές με άμεση επίπτωση στον τρόπο συμμετοχής  ( προφορικός ή γραπτός ) της διαδικασίας εξέτασής τους για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, παρακαλούμε να ενημερώνονται όλοι υπεύθυνα.

Για υπεύθυνες πληροφορίες οι μαθητές να απευθυνθούν στα Λύκειά τους και να ενημερωθούν ενυπόγραφα, ενώ οι λοιποί υποψήφιοι στο πλησιέστερο Λύκειο ή στη ΔΙΔΕ Σάμου στο τηλ. 22730-21349 & 21350.

H  σχετική εγκύκλιος είναι αναρτημένη στους πίνακες ανακοινώσεων των Λυκείων  και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου.

                                                                                                           Ο   ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΔΙΔΕ
 

                                                                                                       ΤΑΜΠΑΧΑΝΙΩΤΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sex
Σεξ: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει
Κατά μέσο όρο, γυναίκες και άνδρες που βρίσκονται σε σχέση αναφέρουν ότι τα προκαταρκτικά διαρκούν 11 και 13 λεπτά αντίστοιχα, όπως...
Σεξ: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει