Thumbnail
Έντονες αντιδράσεις στο Διαδίκτυο

"Συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές παρουσιάσεις από τις κυνηγετικές οργανώσεις, με θέματα σχετικά με το περιβάλλον και την άγρια ζωή. Οι παρουσιάσεις πρόσφατα έγιναν  από τον  Κ.Σ  Αλεξανδρούπολης( Κ.Καλέντζης) και την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης ( Π.Πλατής) στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση."

Έτσι ξεκινά η ανακοίνωση στην ενότητα "Νέα" της ιστοσελίδας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης.

Φαίνεται ότι οι κυνηγοί της βόρειας Ελλάδας αποφάσισαν να... μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στα... όπλα, τη σκοποβολή και τα θηράματα και στους... μαθητές δημοτικού σχολείου!

"Συγκεκριμένα στις 5 Φεβρουαρίου η παρουσίαση έγινε σε μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα  τα άγρια ζώα και πτηνά της πατρίδας μας και να  μάθουν  για τη διαχείριση του περιβάλλοντος και της άγριας ζωής", συνεχίζει η ανακοίνωση.

Μάλιστα, μετά την... ενημερωτική εκδήλωση "προγραμματίστηκε μετά από επιθυμία των δασκάλων τους να πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική εκδρομή στο πεδίο με σκοπό να έρθουν σε επαφή οι μαθητές με το δάσος και τη  πανίδα"!

Δηλαδή μαθητές δημοτικού θα πάνε εκδρομή σε... κυνηγετικό πεδίο!

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο site της ομοσπονδίας υπάρχει και ειδική εφαρμογή για... παιδιά προκειμένου να... μάθουν για τα θηράματα και το κυνήγι!

Το θέμα πάντως έχει ξεσηκώσει διαδικτυακή διαμάχη. Η ιστοσελίδα zoosos.gr ανέφερε ότι ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων παρενέβη για το εν λόγω ζήτημα, ενώ αναμενόταν και επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα