Thumbnail
Η μοιραία στροφή

Μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε το θάνατο του γνωστού τραγουδιστη Παντελή Παντελίδη μία από τις κοπέλες που επέβαινε στο αυτοκίνητο έδωσε την πρώτη της κατάθεση, η οποία ανατρέπει τα πάντα.
Αστυνομικοί της τροχαίας επισκέφτηκαν την 21χρονη κοπέλα, Φρόσω Κυριάκου που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και πήραν τα πρώτα λίγα στοιχεία, καθώς η νεαρή παραμένει σε κατάσταση σοκ από το φονικό τροχαίο και φυσικά τον χαμό του Παντελή Παντελίδη.
Η Φρόσω Κυριάκου αποκάλυψε πως εκείνη καθόταν τελικά στη θέση του συνοδηγού την ώρα της πρόσκρουσης και όχι η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, όπως είχε δημοσιευτεί αρχικά και η οποία τελικά τραυματίστηκε σοβαρά και η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη για τα επόμενα δύο 24ωρα.

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε πως ούτε εκείνη ούτε και οι υπόλοιποι επιβάτες του τζιπ φορούσαν ζώνες, ενώ φέρεται να δήλωσε πως το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη λίγο πριν τη στροφή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το μόνο που θυμάται είναι πως έφυγαν από εκεί που ήταν και το αυτοκίνητο άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Ωστόσο, η κοπέλα παραμένει ακόμα σε κατάσταση σοκ από τον τραυματισμό της και από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη και οι αξιωματικοί της Τροχαίας σταμάτησαν τη διαδικασία της κατάθεσης.
Κάποιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι η ασφαλιστική εταιρεία έχει ζητήσει να γίνει έρευνα στο αυτοκίνητο καθώς στο παρελθόν αυτοκίνητα του ίδιου μοντέλου είχαν παρουσιάσει προβλήματα που οδηγούσαν σε “κόλλημα” του γκαζιού.
Εν τω μεταξύ, τέσσερις γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν την 29χρονη Μυρσίνη (Μίνα) Αρναούτη στο πολύωρο χειρουργείο που έκανε η κοπέλα, όταν μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον τραγουδιστή. Η κατάστασή της είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE το χειρουργείο κράτησε πολλές ώρες και υπάρχουν πολλές ελπίδες για την κοπέλα, αφού δεν πειράχθηκε το κεφάλι της

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikoi
Παρεμβάσεις Π.Ε: Πρόταση για την αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου των υπηρεσιακών μεταβολών και της εκπροσώπησης από τους αιρετούς
Παρεμβάσεις Π.Ε: Κανένας αιρετός αξιολογητής στα υπηρεσιακά συμβούλια
Παρεμβάσεις Π.Ε: Πρόταση για την αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου των υπηρεσιακών μεταβολών και της εκπροσώπησης από τους αιρετούς
protypa-peiramatika.jpg
Πρότυπα - Πειραματικά σχολεία: Προκήρυξη πλήρωσης δεκάδων κενών θέσεων θητείας για το σχολικό έτος 2024-2025
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από μόνιμους εκπαιδευτικούς με τουλάχιστον πενταετή διδακτική υπηρεσία, από σήμερα Τρίτη 02/07/2024 έως Τρίτη 09/07/2024
Πρότυπα - Πειραματικά σχολεία: Προκήρυξη πλήρωσης δεκάδων κενών θέσεων θητείας για το σχολικό έτος 2024-2025