Thumbnail

Η παράταση δίνεται εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που δεν επέτρεπε στους ενδιαφερόμενους να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολή αιτήσεων

Παράταση υποβολής αιτημάτων τροποποίησης για δράσεις του ΕΣΠΑ 2007-2013, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομίας.
Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΣΠΑ, εξαιτίας της μη διαθεσιμότητας των πληροφοριακών συστημάτων του Data Center της ΜΟΔ AE, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Φεβρουαρίου 2016, λόγω αναβάθμισης, παρατείνεται, μέχρι την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, ώρα 17:00, η προθεσμία υποβολής αιτημάτων τροποποίησης στα προγράμματα:

- «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών».
- «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών. Μετακινούμε την Ελλάδα με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον».
- «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης, μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας»του ΕΠ Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων».
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νεκρο
Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Γκλέτσος - Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
Πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Γκλέτσος - Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
feta
Αναλύοντας την ελληνική φέτα: Μοριακή αποκωδικοποίηση της «ταυτότητάς» της
Ερευνητές αποκαλύπτουν τις πρωτεΐνες και τις διατροφικές αξίες της φέτας ΠΟΠ, καθιστώντας τη μοναδική σε διατροφική αξία και προέλευση
Αναλύοντας την ελληνική φέτα: Μοριακή αποκωδικοποίηση της «ταυτότητάς» της