Thumbnail
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Επειτα

Επειτα από τη σύλληψη του... υποτιθέμενου εκδότη και δημοσιογράφων με την κατηγορία της εκβίασης υπήρξε σειρά βολών εναντίον του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά αλλά και της ΕΡΤ και του διευθύνοντος συμβούλου της Λάμπη Ταγματάρχη διότι υπήρχε συμφωνία ανταλλακτικής διαφήμισης με την εφημερίδα «Ακρόπολη» του Παναγιώτη Μαυρίκου (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος).

Μια ερώτηση όμως που είχε γίνει από τον Νίκο Νικολόπουλο (ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, που συνεργαζόταν με τους ΑΝ.ΕΛΛ. αλλά αποχώρησε) προς τον Ν. Παππά, οι απαντήσεις που δόθηκαν μαζί με στοιχεία για τον διαφημιστικό τιμοκατάλογο, αλλά και ορισμένα δημοσιεύματα της «Ακρόπολης» είναι άκρως αποκαλυπτικά.

Και για το πώς ενεργούσε ο συγκεκριμένος όταν υπήρχαν αρνητικές για τον ίδιο αντιδράσεις και για την... ανοχή (;) που επιδείχτηκε, αλλά δυστυχώς και για τον τρόπο με τον οποίο ενεργούν ακόμα και ορισμένοι βουλευτές.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Επειτα από το επεισόδιο στην ΕΡΤ με τον τότε πρόεδρο της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λίγο πριν από το ντιμπέιτ, όπου ο εν λόγω... εκδότης είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης το απόγευμα με ανυπόστατες καταγγελίες εναντίον του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης ανέλαβε την ευθύνη για το «φάουλ» και ζήτησε συγγνώμη.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Αναζήτησε αμέσως μετά τη συμφωνία με την «Ακρόπολη» του Π. Μαυρίκου για ανταλλακτική διαφήμιση και αποφάσισε να τη διακόψει, όπως και την προβολή της από τις εκπομπές της ΕΡΤ.

Ο Π. Μαυρίκος άρχισε το γνωστό... γαϊτανάκι με δημοσιεύματα στην «Ακρόπολη» (acropolipress.gr) του τύπου: «Κύριε Παππά του Μαξίμου: Ο γενικός γραμματέας κ. Κρέτσος γιατί ανέχεται τις παρανομίες του Ταγματάρχη;» (27/10/15), « “Ζήτω” η ΕΡΤ του Ταγματάρχη και του Μεϊμαράκη!!!» (30/10/15), «Τσιφλίκι του Ταγματάρχη η “νέα” ΕΡΤ!!!» (31/10/15), «Φασιστικός ο αποκλεισμός της ‘‘Ακρόπολης’’ από την ΕΡΤ του Ταγματάρχη!!!» (1/11/15), «Γιατί ο γενικός γραμματέας κ. Κρέτσος ανέχεται τις παρανομίες του Ταγματάρχη;» (2/11/15), «Ο “βίος και η πολιτεία” του Ταγματάρχη και οι συνομιλίες του με τον Κοτσώνη» (4/11/15).

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Ανδρέας Δρακόπουλος
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) Ανδρέα Δρακόπουλου
Απόδοση του τίτλου του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και αναγόρευση του Ανδρέα Δρακόπουλου, Προέδρου του ΙΣΝ, σε Επίτιμο...
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) Ανδρέα Δρακόπουλου