Thumbnail
Σοβαρά επεισόδια προκάλεσε ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής 

Σοβαρά επεισόδια προκάλεσε ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αττικής για το Προσφυγικό. Οι τραμπούκοι δεν δίστασαν μάλιστα να επιτεθούν στον δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Π. Αναστασιάδη, τον οποίο και τραυμάτισαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ", η προκλητική συμπεριφορά των ομάδων της Χρυσής Αυγής είχε γίνει εμφανής από την εκκίνηση της διαδικασίας του Περιφερειακού Συμβουλίου που είχε ως θέμα συζήτησης το Προσφυγικό.


Στην αίθουσα παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση και νεαρά άτομα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη Λαϊκή Ενότητα. Οταν πήρε τον λόγο ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής στην Περιφέρεια Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος, από τα θεωρεία περίπου 20 άτομα άρχισαν να χειροκροτούν τον ομιλητή προκαλώντας αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους. Ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν προηγηθεί φραστικά επεισόδια πριν από τη συνεδρίαση. Με την έναρξη της ομιλίας του Ηλ. Παναγιώταρου τα μέλη και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θέλησαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα αλλά στην πόρτα της εξόδου δέχτηκαν την επίθεση των χρυσαυγιτών.

Ο Ηλ. Παναγιώταρος με προκλητικό ύφος άρχισε να βρίζει τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαρακτηρίζοντάς τους «τραμπούκους» και «μαχαιροβγάλτες», ενώ επιτέθηκε φραστικά και στους περιφερειακούς συμβούλους του ΚΚΕ.


Ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Π. Αναστασιάδης που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση δέχθηκε γροθιές όταν προσπάθησε να σταματήσει την επίθεση κάποιων χειροκροτητών της «Χρυσής Αυγής» που προσπάθησαν να αρπάξουν το κινητό με το οποίο κάποιος τους βιντεοσκοπούσε.


Ακόμα και περιφερειακοί σύμβουλοι που προσπάθησαν να φύγουν από την αίθουσα δέχτηκαν τις επιθέσεις των ομάδων της Χρυσής Αυγής και προκλήθηκε πανδαιμόνιο στην αίθουσα. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» απαίτησε να αδειάσει η αίθουσα από τους τραμπούκους της ΧΑ και να σταματήσει η συνεδρίαση μέχρι να αποχωρήσουν, όπως και τελικά έγινε, ενώ στη συνέχεια της συνεδρίασης το Περιφερειακό Συμβούλιο καταδίκασε το γεγονός και την προκλητική συμπεριφορά των μελών της Χρυσής Αυγής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια