Συνέντευξη Τύπου για με αιτήματα τη μεταφορά της δίκης της ΧΑ στο Εφετείο Αθήνας και την απαλλαγή των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών της έδρας από άλλες δίκες για την επιτάχυνση της διαδικασίας.
«Η δίκη δεν προχωράει, δεν θα μιλήσω βέβαια για αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν βλέπω να υπάρχει λύση, δεν βλέπουμε από κανέναν αρμόδιο να κάνει κάτι για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η δίκη και με το αποκορύφωμα τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης χθες ότι δεν φέρει καμία ευθύνη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάγδα Φύσσα.
«Ζητάω λοιπόν ως μητέρα και ως πολίτης αυτής της χώρας, όποιος αρμόδιος υπάρχει, και για μένα αυτός που αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να μου απαντήσει σε όλα αυτά που μας βασανίζουν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Πρέπει να μου δώσουν μία απάντηση σε όλο αυτό που γίνεται. Γιατί πρόκειται για μια πολιτική δολοφονία, για ποιο λόγο λοιπόν όλη αυτή η καθυστέρηση;», πρόσθεσε.
Και επισήμανε: «Οι κατηγορούμενοι και ο δολοφόνος είναι έξω, ο δολοφόνος με περιοριστικούς όρους, όμως οι κατηγορούμενοι είναι όλοι έξω, κυκλοφορούμε στον ίδιο δρόμο, στον δρόμο του Παύλου. Εκεί που άφησε το αίμα του, εκεί που τον δολοφόνησαν. Και είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε, να τους βλέπουμε. Πέρα από το τι ζούμε μέσα στο δικαστήριο, όχι μέσα στην αίθουσα, περισσότερο έξω. Ο πατέρας του δεν μπορεί να το δεχθεί και να το αντέξει και υποχρεώνεται να μην έρθει».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ