Thumbnail
Σύντομες ανακοινώσεις

Σύντομες ανακοινώσεις

1. Ολοκληρώθηκε η βαθμολογική και μισθολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Μια χρονίζουσα αδικία και ανισότητα στο δημόσιο τομέα για 800 περίπου εργαζόμενους έλαβε αίσιο τέλος, αφού χρειάστηκε, εκτός από την αναγκαία νομοθετική ρύθμιση, να ξεπεραστούν τα διαρκή προσκόμματα που έβαζε μέρος της κρατικής γραφειοκρατίας. Τέλος καλό...

2. Είμαστε έτοιμοι πλέον με τα αρμόδια Υπουργεία και την επόμενη Τρίτη - Τετάρτη το ΑΣΕΠ θα καλέσει για δηλώσεις κατανομής τους υπόλοιπους ΔΕ από το ΑΣΕΠ '98, καθώς και την κατηγορία ΔΕ Δακτυλογράφων. Οι ΤΕ Οικονομικού θα περιμένουν λίγες ημέρες παραπάνω. Και μια γενική δήλωση για το θέμα αυτό. Οσοι και όσες έχουν απορίες ή ερωτήματα σχετικά με οποιοδήποτε ζήτημα αφορά την υπόθεση της κατανομής από το ΑΣΕΠ '98 καλό είναι να απευθύνονται στο σύλλογό τους. Είναι πρακτικώς αδύνατον να απαντιέται προσωπικά από το χώρο αυτό κάθε απορία, ερώτημα ή αίτημα ανακύπτει.

3. Υπογράφηκε σήμερα η έγκριση για την έναρξη των διαδικασιών πρόσληψης της δεύτερης 500άδας μελών ΔΕΠ σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Με την αρμόδια για θέματα Πανεπιστημίων Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας συμφωνήσαμε να εγκρίνουμε και μια τρίτη 500άδα για το 2019.

4. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τη στελέχωση του δημόσιου συστήματος υγείας. Λεπτομέρειες σε λίγες ημέρες από τον Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ.

Χριστόφορος Βερναρδάκης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης
Εκπαιδευτική πολιτική που στρεβλώνει τις σχέσεις και μεταξύ των εκπαιδευτικών και με τα παιδιά, που μαραίνει την όποια ζωντάνια, αλήθεια, αυθορμησία,...
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης