Thumbnail
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 8χρονης Αντωνίας: Κακοποίηση με βάναυσο τρόπο καταγγέλλει η γιαγιά της

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 8χρονης Αντωνίας: Κακοποίηση με βάναυσο τρόπο καταγγέλλει η γιαγιά της

Αγνοείται από το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου η 8χρονη Αντωνία Α. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού το παιδί πήρε η μητέρα του η οποία όμως δεν ασκεί την επιμέλειά της.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται ότι:

«Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12.00, απομακρύνθηκε η Αντωνία Α., 8 ετών από τη μητέρα της, η οποία δεν ασκεί την επιμέλειά της, από την περιοχή Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου. Η Αντωνία Α., έχει ύψος 1,05 μ., ζυγίζει 35 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση της, καθώς η παραμονή της μακριά από το άτομο που ασκεί την επιμέλειά της θέτει σε κίνδυνο την ανήλικη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 η επιμέλεια του παιδιού δεν ανήκει ούτε στον πατέρα, ούτε στη μητέρα, καθώς και οι δύο φέρονται να έχουν πρόβλημα με ουσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γιαγιάδες διεκδίκησαν στα δικαστήρια την επιμέλεια του παιδιού. Την πρώτη δίκη την είχε κερδίσει η γιαγιά από την πλευρά της μητέρας του. Η υπόθεση όμως πήγε και σε δεύτερο βαθμό όπου τελικά οι δικαστές αποφάσισαν ότι πρέπει να ζήσει με τη μητέρα του πατέρα της. Η άλλη γιαγιά όμως δεν δέχτηκε ποτέ αυτή την απόφαση με αποτέλεσμα να πάρει το παιδί και να εξαφανιστεί.

Ωστόσο, χθες σε μια σοκαριστική ανάρτηση η γιαγιά της μικρής (από την πλευρά της μητέρας της) δηλώνει ότι το παιδί είναι καλά και ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει πού βρίσκεται γιατί δεν πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό της περιβάλλον καθώς εκεί «η μικρή Αντωνία κακοποιούνταν με βάναυσο τρόπο» -όπως η ίδια η γιαγιά ισχυρίζεται.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι το παιδί την είχε παρακαλέσει να μην φύγει λέγοντάς της «Βοήθησέ με γιαγιά».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα