Thumbnail
Απεργία

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των δημοσιογραφικών Ενώσεων και εργαζομένων στα ΜΜΕ, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την επομένη (8 Δεκεμβρίου).

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών, «τα σκληρά και επώδυνα προαπαιτούμενα της 2ης αξιολόγησης πλήττουν και πάλι το σύνολο του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στο χώρο του Τύπου. Τσακίζουν τα ασφαλιστικά και τα εργασιακά τους δικαιώματα και θέλουν να ρίξουν στον καιάδα τους ανέργους και τους συνταξιούχους».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «με το ασφαλιστικό ανοιχτή πληγή και τους πόρους των Ταμείων μετέωρους, η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, καλεί όλους τους εργαζομένους να περιφρουρήσουν και να διασφαλίσουν την επιτυχία της απεργίας, καθώς και να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12:00 της ίδιας ημέρας (7/12/2016) έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ».

Τέλος, οι εργαζόμενοι στον χώρο του Τύπου δηλώνουν ότι «δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση των αιτημάτων μας, την αξιοπρέπειά μας και την Ελευθεροτυπία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ikoniki pragmatikotita
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Τι λένε οι ειδικοί για τη συναισθηματική ανάπτυξη, την αυτοεικόνα και την εξάρτηση από τα παιχνίδια
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!