Thumbnail
Άδειες οι στάσεις του ΟΑΣΘ την πρώτη μέρα των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων, Τρίτη 16 Αυγούστου 2016. Χωρίς λεωφορεία είναι σήμερα η Θεσσαλονίκη, έπειτα από την επίσχεση εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Σε επίσχεση εργασίας θα προχωρήσουν από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, οι 2.300 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, εάν δεν πληρωθούν μέχρι και αύριο τα δεδουλευμένα Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, αποφάσισαν σε συνεδρίασή τους, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Η επίσχεση θα συνεχιστεί την Τετάρτη και την Παρασκευή, οπότε έχει οριστεί νέα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου θα πάρουν απόφαση για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν να λαμβάνουν περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ. Ο κ. Τσερμενίδης επισήμανε ότι το να μείνει ο νομός Θεσσαλονίκης χωρίς αστικά λεωφορεία είναι η «έσχατη λύση» των εργαζομένων, οι οποίοι «επιθυμούν να εργάζονται και να παρέχουν το κοινωνικό τους έργο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γιαγιά
Επιβράδυνση της γήρανσης: τρεις φυσικοί τρόποι για καλύτερη υγεία
Νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι ένας συνδυασμός ωφέλιμων λιπαρών, βιταμίνης D και άσκησης μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία της γήρανσης.
Επιβράδυνση της γήρανσης: τρεις φυσικοί τρόποι για καλύτερη υγεία